Siirry sisältöön

Tampereen päivä 2020

Ilmoittaudu mukaan Tampereen päivän virtuaaliseen ohjelmaan

Perinteisesti 1.10. ja sen läheisyydessä olevan viikonlopun aikana järjestetty Tampereen päivä järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla. Tampereen päivän yleisötapahtumia ei järjestetä, vaan Tampereen perustamispäivää juhlistetaan toteuttamalla virtuaalinen ohjelmakokonaisuus verkkoon 1.10. - 4.10. Myöskään Tampereen päivän juhlavastaanottoa kutsuvieraille Raatihuoneella ei tänä vuonna poikkeustilanteessa järjestetä.

Yhdistykset, yritykset sekä julkisten organisaatioiden toimijat ovat tervetulleita mukaan ohjelmakokonaisuuden rakentamiseen. Mukaan ohjelmaan toivotaan suoria lähetyksiä tai videoita, joita seuraamalla voisimme kaikki yhdessä juhlia rakasta kotikaupunkiamme. Erilaiset yleisöä aktivoivat tehtävät verkkosivuilla, kuvat tai kertomukset ovat erityisen tervetulleita.

Tampereen päivän perinteiden mukaisesti ohjelmaan osallistuminen tulee olla maksutonta ja ei-kaupallista. Jos yhteisölläsi tai yritykselläsi on halua ja innostusta osallistua virtuaaliseen Tampereen päivän ohjelmakokonaisuuteen, ilmoita siitä oheisella lomakkeella 20.9. mennessä. Ohjelmakokonaisuus julkaistaan näillä Tampereen päivän verkkosivuilla viimeistään 28.9.2020.

Juhlitaan rakasta kotikaupunkiamme tänä vuonna verkossa!

Yhteyshenkilö
Koordinaattori
Jenni Taipalus
puhelin 050 523 2134
sähköposti [email protected]


#tampereenpäivä

#Tampereenpäivä - palaa tunnelmiin somessa!

Palaa Tampereen päivän 2019 tunnelmiin somessa sivulla Ulkoinen linkkiTampereen päivä somessa

Kaupunki kutsuu kylään

Ulkoinen linkkiKurkista perustuskirjaan Julkaisun katselu vaatii Flash-player-ohjelmaa.

Kuningas Kustaa III allekirjoitti Tampereen kaupungin perustuskirjan Gripsholmin linnassa 1.10.1779.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/tampereenpaiva

Mitä pidit Tampereen päivän 2019 ohjelmasta?

Anna arviosi klikkaamalla tähtiä.