Siirry sisältöön

Me-talo

Nyt

Hyvää joulua ja innostavaa uutta vuotta!


Me-talo rauhoittuu joululomalle ja vuoden vaihteen jälkeen Me-talolla jatkaa uusi työntekijä, kun Ville ja Julius jäävät pois. Toiminnot alkavat helmikuussa ja niistä tiedotetaan tarkemmin ensi vuoden puolella.


Lue lisää meidän uusimmasta uutiskirjeestä!


Me-talo
Vanha suklaatehdas
33850 Tampere

Tampereen Me-talo toimii Peltolammin ja Multisillan alueella. Me-talo järjestää maksutonta vapaa-ajan toimintaa, harrastusryhmiä sekä tapahtumia kaikenikäisille.

Tampereen Me-talo -hanke on alkusysäys eteläiselle hyvinvointikeskukselle. Samalla alueelle muodostetaan uutta verkostomaista toimintamallia.

Katso Me-talon toiminnasta kertovat videot:Tule mukaan järjestämään toimintaa

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Ota yhteyttä:

Aluekoordinaattori (etelä)
Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected], ellei toisin mainita.

Me-talon toiminnan mahdollistajana toimii Me-säätiö ja toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa kehitetään Peltolammin koulun sekä alueen muiden palvelujen yhteinen matalan kynnyksen Me-talo -toimintamalli, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Me-talon viikko-ohjelma

Tietoja Me-talon tarjoamasta vapaa-ajan toiminnasta:

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää, mitä meillä tapahtuu?

Tilaa Me-talon uutiskirje, niin saat Tampereen Me-talon tuoreimmat kuulumiset ja uutiset suoraan omaan sähköpostiisi.

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiseksi Me-talolle?

Etsimme täysi-ikäisiä vapaaehtoisia Tampereen Me-talolle. Mukaan pääsee lasten ja perheiden eri harrastustoimintoihin ja aikuisten Me-tupaan.

Kysy lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta:

Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Me-talon palvelukioski

Palvelukioskissa pääset maksuttomiin palveluihin nopeasti, joustavasti ja ilman ajanvarausta.

Palvelukioskilla voi saada erilaista neuvontaa ja ohjausta vaikkapa terveyteen tai toimeentuloon, arjen isoihin ja pieniin asioihin.

Palvelukioski palvelee syyskuusta alkaen maanantaisin klo 14.30 - 16.30 ja torstaisin klo 12 - 16.

Palvelukioskissa on myös mahdollisuus asioida etäyhteyksin myös Kela-asioissa.

Ulkoinen linkkiPalvelukioskit

Me-talon Kelan etäpalvelu

Me-talossa saa avustavaa palvelua Kelan asioissa sekä mahdollisen etäpalvelun. Etäpalvelussa Kelan palveluasiantuntija neuvoo asiakasta kuvayhteyden välityksellä, eikä asiakkaan tarvitse välttämättä matkustaa Kelan palvelupisteelle. Näin pystymme auttamaan jos elämässä tulee isoja muutoksia, jokin asia tarvitsee selvittelyä ja asialla on kiire. Alueen asukkaille tämä on helppokäyttöistä ja näin saa Kelan asiat kerralla kuntoon. Etäpalvelussa voi hoitaa samoja asioita kuin Kelan palvelupisteillä.

Me-talon työntekijät ovat apuna tarvittaessa Vanhalla suklaatehtaalla ja tietokone on käytössä asoiden hoitamiseen. Ota yhteyttä!


PeltsuMultsun alueelliset verkkosivut

Sivustolle on koottu tietoa Peltolammin ja Multisillan ajankohtaisista tapahtumista, osallistumismahdollisuuksista, kehittämisestä ja harrastusmahdollisuuksista. Tulevaisuudessa sivu muuttuu alueelle tulevan hyvinvointikeskuksen sivuksi. Käy katsomassa!

Ulkoinen linkkiPeltsuMultsu

Me-talo somessa!

Facebook-logo.
Instagram
Twitter-logo.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/metalo