Siirry sisältöön

Me-talo

Nyt

Me-talo mukana Multsupäivässä sunnuntaina 5.5.2019

Ohjelmassa Taikuri Marko, laulua ja soittoa, poniratsastusta, kasvomaalausta, kirpputori, suolaista ja makeaa syötävää ja paljon muuta! Vapaa pääsy.


Ulkoinen linkkiLue lisää tapahtumasta Facebookista


Me-talon kesäleirit 3. - 7.6. & 10. - 14.6.2019

Me-talon päiväleirit järjestetään Peltolammin koululla ma-pe klo 10-15. Leiri on maksuton. Tarjoamme päivän aikana lounaan ja välipalan. Leirillä mm. ulkoillaan, askarrellaan ja pelaillaan. Leiri on tarkoitettu esikoulun päättäville - kuudesluokkalaisille. Huomioithan, että voit ilmoittautua vain yhdelle leirille.


Ulkoinen linkkiIlmoittaudu leirille viimeistään ma 13.5.


Me-talo
Peltolammin koulu
33840 Tampere

Tampereen Me-talo toimii Peltolammin ja Multisillan alueella. Me-talo järjestää maksutonta vapaa-ajan toimintaa, harrastusryhmiä sekä tapahtumia kaikenikäisille. Lisätietoja saat Me-talon viikko-ohjelma -osiosta.

Tampereen Me-talo -hanke on alkusysäys Tampereen kaupungin tulevaisuuden palvelumallin etelän alueen Peltolammin hyvinvointikeskuksen ja alueen uuden verkostomaisen toimintamallin toteutukselle ja vakiinnuttamiselle.

Tule mukaan järjestämään toimintaa

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Ota yhteyttä:

Projektipäällikkö
Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987

Koordinaattori
Riikka-Mari Hietamies
puhelin 040 156 1243

Palveluohjaaja
Hannele Bowern
puhelin 040 750 1746

Ohjaaja
Fiia Vauhkonen
puhelin 040 485 9079

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Me-talo toiminnan mahdollistajana toimii Me-säätiö ja toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa kehitetään Peltolammin koulun sekä alueen muiden palvelujen yhteinen matalan kynnyksen Me-talo -toimintamalli, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää, mitä meillä tapahtuu?

Tilaa Me-talon uutiskirje, niin saat Tampereen Me-talon tuoreimmat kuulumiset ja uutiset suoraan omaan sähköpostiisi.

Me-talon viikko-ohjelma

Nuorille töitä

Jokaiselle alueen nuorelle työkokemus

Tampereen Me-talo tukee nuorten polkua koulutukseen ja työelämään. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle Peltolammi-Multisilta alueen nuorelle ensimmäinen työkokemus. Me-talon työllisyyskoordinaattori auttaa nuoria työllistymisen kynnyksellä ja tukee yrityksiä, yhdistyksiä sekä kotitalouksia keikkatyösovellusten käyttöönotossa. Me-talon avoimet tehtävät löydät WorkPilots-sovelluksesta.

Nuori, ilmoita halukkuutesi saada työkokemus me-talon kautta:

Työnantaja, ilmoita nuorelle sopiva työtehtävä:

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiseksi Me-talolle?

Olet tervetullut tekemään vapaaehtoistyötä Tampereen Me-talolle. Tällä hetkellä etsimme täysi-ikäisiä pelikavereita ja läksyapua. Tarve vapaaehtoiselle on avoimen toiminnan aikana ti & to klo 12-17 Me-talolla (Peltolammin koulu).

Kysy lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta:

Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Me-talo somessa!

Facebook
Instagram

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/metalo