Siirry sisältöön

Me-talo

Nyt

Me-talon toiminta on toistaiseksi pelkästään virtuaalista

Tampereen kaupungin linjauksen mukaisesti Me-talon fyysinen toiminta on tauolla toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta lähempänä. Toimeksiantosopimuksella olevien yhteistyökumppaneiden kanssa voimme sopia korvaavat ohjauskerrat myöhemmin keväälle, kun tilanne rauhoittuu.


Olemme kuitenkin siirtäneet useita toimintojamme virtuaaliseen muotoon ja esimerkiksi sosiaalisen median alustoille. Viimeisimmät tiedot löydät alla olevasta viikko-ohjelmasta ja seuraamalla meitä Facebookissa sekä Instagramissa. Olemme tavoitettavissa myös puhelimitse, kuten ennenkin. Ollaan yhteyksissä!

Me-talo
Multisilta
33850 Tampere

Tampereen Me-talo toimii Peltolammin ja Multisillan alueella. Me-talo järjestää maksutonta vapaa-ajan toimintaa, harrastusryhmiä sekä tapahtumia kaikenikäisille.

Tampereen Me-talo -hanke on alkusysäys Tampereen kaupungin tulevaisuuden palvelumallin etelän alueen Peltolammin hyvinvointikeskuksen ja alueen uuden verkostomaisen toimintamallin toteutukselle ja vakiinnuttamiselle.

Katso Me-talon toiminnasta kertovat videot:Tule mukaan järjestämään toimintaa

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Ota yhteyttä:

Projektipäällikkö
Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Työllisyyskoordinaattori
Riikka-Mari Hietamies
puhelin 040 156 1243
sähköposti [email protected]

Palveluohjaaja
Hannele Bowern
puhelin 040 750 1746

Ohjaaja
Hanna Hyväri
puhelin 044 481 1686
sähköposti [email protected]

Ohjaaja, viestintävastaava
Ville Väisänen
puhelin 040 485 9079
sähköposti [email protected]

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected], ellei toisin mainita.

Me-talon toiminnan mahdollistajana toimii Me-säätiö ja toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa kehitetään Peltolammin koulun sekä alueen muiden palvelujen yhteinen matalan kynnyksen Me-talo -toimintamalli, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää, mitä meillä tapahtuu?

Tilaa Me-talon uutiskirje, niin saat Tampereen Me-talon tuoreimmat kuulumiset ja uutiset suoraan omaan sähköpostiisi.

Me-talon viikko-ohjelma

Tietoja Me-talon tarjoamasta vapaa-ajan toiminnasta:

Nuorille töitä

Jokaiselle alueen nuorelle työkokemus

Tampereen Me-talo tukee nuorten polkua koulutukseen ja työelämään. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle Peltolammi-Multisilta alueen nuorelle ensimmäinen työkokemus.

Me-talon työllisyyskoordinaattori auttaa nuoria työllistymisen kynnyksellä ja tukee yrityksiä, yhdistyksiä sekä kotitalouksia keikkatyösovellusten käyttöönotossa. Me-talon avoimet tehtävät löydät WorkPilots-sovelluksesta.

Nuori, ilmoita halukkuutesi saada työkokemus Me-talon kautta:

Työnantaja, ilmoita nuorelle sopiva työtehtävä:

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiseksi Me-talolle?

Etsimme täysi-ikäisiä vapaaehtoisia Tampereen Me-talolle. Tällä hetkellä etsimme pelikaveria ja läksyapua avoimeen toimintaan (ti klo 12 - 17 Multisilta) ja iltapäivätoimintaan (to klo 13 - 16 Peltolammin kirjasto).

Kysy lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta:

Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Me-talo somessa!

Facebook
Instagram
Twitter

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/metalo