Siirry sisältöön

Lielahtikeskus

Hallitus suosittelee kaikkien tilaisuuksien perumista ja ihmiskontaktien vähentämistä koronaviruksen takia. Tästä johtuen Lielahtikeskuksen yleisiä kokoontumitustiloja ei voi kevään aikana varata ja nykyiset varaukset perutaan toistaiseksi.

Lielahtikeskus on toinen lännen alueen hyvinvointikeskuksista. Se tarjoaa kaikenikäisille monipuolisia palveluja, toimintaa ja kohtaamisia. Hyvinvointikeskusta kehitetään yhdessä alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa.

Lännen alueeseen kuuluvat Epilä, Epilänharju, Haukiluoma, Hyhky, Ikuri, Kaarila, Kalkku, Lamminpää, Lentävänniemi, Lielahti, Lintulampi, Myllypuro, Niemenranta, Niemi, Pohtola, Rahola, Ristimäki, Ryydynpohja, Tesomajärvi, Tohloppi ja Villilä. Alueen väestöstä, asumismuodoista ja hyvinvoinnista löytyy tietoa Ulkoinen linkkiAlueprofiilit-julkaisusta .

Lielahtikeskus
33400 Tampere
  Lielahtikeskuksen pääsisäänkäynnit ovat Teivaankadun puolella, mutta sisään pääsee myös suoraan Lielahdenkadulta ja Prisman pihatasolta.
  Pysäköinti:

Pääosa pysäköintipaikoista on rakennuksen alimmassa tasossa. Sisäänkäyntien lähettyvillä on maanpäällistä pysäköintitilaa, mm. invapaikat.


Palvelut ja toimijat

Lielahtikeskuksessa on useita Tampereen kaupungin palveluja. Lisäksi alueella toimii monia yhdistyksiä, järjestöjä ja yksityisiä palveluja.

Tehdään yhdessä

Tule mukaan kehittämään Lielahtikeskusta ja sen aluetta. Ota yhteyttä lännen aluekoordinaattoriin tai palveluneuvojaan:

Aluekoordinaattori
Johanna Sola
puhelin 040 778 9599
sähköposti [email protected]

Palveluneuvoja
Veli-Pekka Pehkonen
puhelin 041 730 0631
sähköposti [email protected]

Lielahtikeskuksesta käsin koordinoidaan lännen alueverkoston toimintaa:

Tapahtumat

Lielahtikeskuksen tapahtumakalenteri on tarkoitettu läntisen alueen kaikkien tapahtumien ilmoitteluun:


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/lielahtikeskus