Siirry sisältöön

Hervanta Trio

Hervanta Trio on verkostomaisesti toimiva alueen hyvinvointikeskus, joka tarjoaa alueen asukkaille monia tärkeitä palveluja.

Näkymä insinöörinkadulta.
Hervanta Trio
33720 Tampere

Hervanta Trion palvelut löytyvät ostoskeskus DUOn vieressä sijaitsevista Raili ja Reima Pietilän suunnittelemista kolmesta rakennuksesta.

Hervanta Triossa toimii useita kaupungin palveluja, kuten terveysasema, hammashoitola, äitiys- ja lastenneuvolat, kirjasto ja tietotori, nuorisokeskus sekä sisäliikuntapalveluja. Terveysaseman rakennuksessa on myös Fimlab Laboratoriot Oy:n näytteenottolaboratorio.

Hervanta Triossa koordinoidaan kaakon alueverkoston toimintaa:

Aluekoordinaattori (kaakko ja etelä)
Aija Karttunen
puhelin 040 801 6910
sähköposti [email protected]

Palvelut

L8

Hervannan Lindforsinkatu 8:n yhteisökeskus kokoaa saman katon alle kaupungin sosiaalityön ja kolmannen sektorin matalan kynnyksen palveluja.

Kirjasto

Hervannan kirjaston toisesta kerroksesta löytyy monipuolista luettavaa monilla kielillä ja runsas musiikkiosasto. Ensimmäisessä kerroksessa toimivat lehtilukusali ja tietotori.

Terveysasema

Hervannan terveysasemalla on lääkärin ja hoitajien vastaanotot sekä erilaista ryhmätoimintaa kuten painonhallintaryhmiä. Liikuntaneuvoja käy joka toinen viikko ja päihdehoitajan vastaanotto on kahtena päivänä viikossa.

Laboratorio

Terveysaseman kanssa samassa kiinteistössä toimii Fimlab Laboratoriot Oy:n Hervannan laboratorio. Potilasnäytteenotto vain ajanvarauksella ja päivystyspotilaat vuoronumerolla: ma - pe klo 7.30 - 13.

Hammashoitolat

Hervannan hammashoitola sijaitsee Hervannan terveysaseman 2. kerroksessa ja Ahvenisjärven hammashoitola Opiskelijankadulla.

Äitiys- ja lastenneuvolat

Katso oman piirisi neuvoloiden yhteystiedot:

Nuorisokeskukset

Hervannassa toimivat Kupolin ja Helapuiston nuorisokeskukset. Nuorisotilat ovat avoimia kaikille nuorille asuinpaikasta riippumatta.

Hervannan vapaa-aikakeskus

Vapaa-aikakeskus tarjoaa monipuolisesti sisäliikuntaa palloilulajeista kuntosaliharjoitteluun. Aikaa voi viettää savi- ja keramiikkatöiden sekä kudonnan parissa. Liikuntakeskuksessa on useita varustetasoltaan vaihtelevia kokous- ja koulutustiloja.

Tiesitkö näistä?

Keinupuiston lähitorilla on tarjolla sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja sosiaaliohjaajan neuvontapalveluja. Lähitori on asukkaiden kohtaamispaikka, josta löytyy erilaista ryhmätoimintaa.

Kototori
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 0277

Kototorilla saat ohjausta ja neuvontaa eri kielillä ilman ajanvarausta. Palvelukieliä ovat suomi, englanti, arabia, persia/dari, somali ja venäjä.

Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry: lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa, kaikille avointa toimintaa ja vapaaehtoistoimintaa.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/hervantatrio