Siirry sisältöön

Alueelliset palvelut

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit alueittain

Etelä


Kaakko


Keskusta


Koillinen


Länsi


Lisätietoja alueellisista palveluista:
Kehittämispäällikkö
Mia Lumio
puhelin 040 658 6569
sähköposti [email protected]

Lisätietoa

Alueellisten palvelujen tunnus, jossa on teksti

Eri alueiden hyvinvointikeskukset ja lähitorit sekä Perheiden talo tarjoavat palveluja ja tapahtumia, monipuolista neuvontaa ja ohjausta arkeen sekä paikan erilaisille ryhmille, kohtaamisille ja kokeiluille. Keskustan alueella sijaitseva Kotitori auttaa myös löytämään tarvitsemiasi palveluita ja tukee hyvinvointiteknologian käyttöönotossa.

Hyvinvointikeskuksista ja lähitoreilta löydät runsaasti hyvinvointiin ja terveyteen sekä eri elämäntilanteisiin liittyvää neuvontaa, ohjausta ja palveluita, usein kätevästi saman katon alta. Useimmissa hyvinvointikeskuksissa sijaitsevat mm. erilaiset sosiaali- ja terveyspalvelut, kirjasto ja nuorisotilat. Näiden lisäksi hyvinvointikeskusten palvelukioskeissa on tarjolla laajasti muidenkin ammattilaisten ennaltaehkäiseviä palveluita maksuttomasti ja joustavasti ilman ajanvarausta.

Hyvinvointikeskuksiin ja lähitoreille ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit ovat alueensa näköisiä ja niitä kehitetään yhdessä: tavoitteena on entistä sujuvammat palvelut ja kohtaamiset arjessa, viihtyisät ja tehokkaasti käytetyt tilat, yhteisöllisyys sekä onnistuva ja oppiva henkilöstö.

Katso myös

Instagram


Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/alueellisetpalvelut ja www.tampere.fi/lahitorit