Siirry sisältöön

Alueelliset palvelut

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit tarjoavat palveluja ja tapahtumia, monipuolista neuvontaa ja ohjausta arkeen sekä paikan erilaisille ryhmille, kohtaamisille ja kokeiluille. Niihin ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit ovat alueensa näköisiä ja niitä kehitetään yhdessä: tavoitteena on entistä sujuvammat palvelut ja kohtaamiset arjessa, viihtyisät ja tehokkaasti käytetyt tilat, yhteisöllisyys sekä onnistuva ja oppiva henkilöstö.

Hyvinvointikeskusten palvelukioskeissa on tarjolla ennaltaehkäisevää ohjausta ja neuvontaa sekä teemapäiviä ja tilaisuuksia. Toimintaa voivat järjestää kaupungin ohella myös yhdistykset ja alueen asukkaat.

Valokuva: Lukuhetki Lähitori Kuuselassa.

Hyvinvointikeskukset sijoittuvat pääsääntöisesti aluekeskuksiin ja kaupungin keskustan alueelle. Hyvinvointikeskukset tarjoavat alueittain vaihdellen hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja ja neuvontaa, kuten neuvola, terveysasema, kirjasto, hammashoitola ja nuorisotiloja. Näiden lisäksi hyvinvointikeskuksista ja lähitoreilta löytää muitakin palveluja esim. tapahtumien yhteydessä.

Hyvinvointikeskusten aluekoordinaattorit vetävät kaikille avoimia alueellisen osallistumisen foorumeita, alueverkostoja .

Katso myös

Instagram

Palvelut alueittain

Etelä


Kaakko


Keskusta


Koillinen


Länsi

Lännen alueella on kaksi hyvinvointikeskusta:

Lisätietoja alueellisista palveluista:
Kehittämispäällikkö
Mia Lumio
puhelin 040 658 6569
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/alueellisetpalvelut ja www.tampere.fi/lahitorit