Siirry sisältöön

Asukasillat

Asukasillat vuonna 2019

Tampereen pormestari ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja kutsuvat kaikkia tamperelaisia yhteisiin asukasiltoihin. Asukasiltoja pidetään kiertävästi alueverkostojen alueilla eri puolella kaupunkia vaihdellen eri vuosina. Tänä vuonna asukasiltoja on suunnitelmissa alustavasti neljä. Keväällä kaksi ja syksyllä kaksi.

Asukasilloista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja Aamulehdessä sekä Tamperelaisessa.

Asukasilta verkossa 26.8. klo 17

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, pormestari ja apulaispormestarit kutsuvat kaupunkilaisia keskustelemaan maanantaina 26. elokuuta klo 17.00 nettilähetykseen. He vastaavat kaupunkilaisten kysymyksiin suorassa verkkolähetyksessä.

Kysymyksiä voi lähettää verkossa illan aikana suoraan lähetysikkunan kommenttikenttään tai Twitterissä #AsukasiltaTRE-tunnisteella. Ennakkokysymyksiä voi lähettää asukasillassa 26. elokuuta vastattavaksi sähköisellä lomakkeella tästä linkistä: Ulkoinen linkkiennakkokysymykset asukasiltaan

Asukasillan lähetystä voi seurata tästä linkistä: Ulkoinen linkkiAsukasilta verkossa

Tallenne asukasillasta 30.1.

Pormestarin ja valtuuston puheenjohtajan vuoden ensimmäistä asukasiltaa kokeiltiin sähköisenä muotona keskiviikkona 30.1.2019. Asukasillalla oli noin 200 seuraajaa lähetyksen aikana, ja osa osallistui esittämällä kysymyksiä viestiseinän kautta. Teemana oli kulttuuri ja vapaa-aika sekä kulttuuripääkaupunkihaku 2026. Illan tallennekooste löytyy videoita asukasilloista -sivulta.

Asukasiltojen ennakkokysymyksiä ja vastauksia

Syksyn asukasiltoihin lähetettiin ennakkokysymyksiä runsaasti ja kysymykset vastauksineen on koottu alla oleviin tiedoistoihin kunkin illan mukaan kootusti.