Siirry sisältöön

Lännen alueverkosto

Lännen alueverkoston seuraavat tapaamiset

Alueverkoston vuoden 2019 tilaisuudet

  • ti 21.5. klo 16 (huom. muuttunut alkamisaika) Pientalo-ilta - Hyvinvoiva ja energiatehokas omakotitalo. Lielahtikeskus, kirjaston monitoimitila Tuike, Antti Possin kuja 1. Omakotitalossa riittää tekemistä ympäri vuoden, mikäli haluaa sen pysyvän hyvässä kunnossa. Suurin osa tehtävistä asioista vaatii vain vähän vaivannäköä, joka maksaa itsensä takaisin pienempinä korjauskustannuksina. Yhteistyössä iltaa toteuttamassa Ekokumppanit. Maksuttoman koulutuksen teemoina korjausrakentaminen ja sisäilma, sähkölämmitteisen talon energiatehokkuus sekä aurinkosähkön hyödyntäminen.
  • ti 4.6. klo 17 Tesoman hyvinvointikeskus, yhteisökahvilan monitoimitila, Tesomankatu 4. Tesoman lähijunaseisakkeen ja lähijunapilotin tilanne.
  • ti 11.6. klo 17-19, Tesoman hyvinvointikeskus, yhteisökahvilan Into-tila, Tesomakatu 4. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. Kestävä Tampere 2030 -ohjelmaa toteutetaan yhteistyössä kaupungin yksiköiden, liikelaitosten ja tytäryhteisöjen sekä alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa. Tampereen tavoitteena on kasvaa kestävästi ja olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Keskeistä on vähentää kaupunkisuunnittelun, asumisen, liikkumisen, energian ja kulutuksen päästöjä. Paikalla hankkeen ohjelmapäällikkö Pauli Välimäki.

Aluekoordinaattorin "Kysy ja kerro alueesta ja sen palveluista"-neuvonta-aika maanantaisin klo 9-11 (ei 31.12.2018, 25.2. ja 22.4.2019), Lielahtikeskus 2. kerroksen Info-piste, Antti Possin kuja 1.

Alueverkoston "Kysy ja kerro alueesta ja sen palveluista"-iltapäivän aikana aluekoordinaattori tavattavissa Tesoman hyvinvointikeskuksen yhteisökahvilassa, Tesomankatu 4.

  • ke 9.1.2019 klo 13-16 sekä klo 14-16 kokoustila Into, Tesomajärven ympäristöasiat.
  • ke 6.2. klo 13-16
  • ke 6.3. klo 13-16
  • ke 3.4. klo 13-16
  • ke 8.5. klo 13-16
  • ke 5.6. klo 13-16

Tervetuloa mukaan!

Lännen alueverkosto on avoin kaikille toimijoille

Länsi-Tampere ulottuu Hyhkystä kaupungin rajoille. Siihen kuuluvat Epilä, Epilänharju, Haukiluoma, Hyhky, Ikuri, Kaarila, Kalkku, Lamminpää, Lentävänniemi, Lielahti, Lintulampi, Myllypuro, Niemi, Pohtola, Rahola, Ristimäki, Ryydynpohja, Tesomajärvi, Tohloppi ja Villilä.

Tule mukaan vaikuttamaan omaan kotialueeseesi!

Oletko kiinnostunut kotikaupunginosastasi ja haluat tietää, mitä alueella tapahtuu? Onko sinulla alueeseesi liittyviä ideoita tai huolia?
Tule mukaan lännen alueverkoston toimintaan, niin pääset yhdessä muiden kanssa kehittämään lähialuettasi, sen palveluja ja toimintaa.

Mikä on alueverkosto?
Alueverkostot ovat Tampereen kaupungin kaikille avoimia ryhmiä, joissa asukkaat, yhdistykset, yritykset ja palvelujen järjestäjät pääsevät yhdessä kehittämään alueen palveluja ja toimintaa.
Kaupunki on varannut vuosittain 5 000 euroa aluerahaa. Sitä myönnetään yhteisöllisten tapahtuminen toteuttamiseen alueilla. Alueverkosto tekee hakemusten perusteella esityksen aluerahan myöntämisestä. Toimintaan voi ilmoittautua aluekoordinaattorin kautta.

Alueverkoston toiminnasta saa lisää tietoa osoitteessa http://lielahtikeskus.fi/lannen-alueverkosto/ sekä Facebook @lannenalueverkosto

Katso myös

Lisätietoja

Aluekoordinaattori (länsi)
Birgitta Tunturi
puhelin 040 800 7977
sähköposti [email protected]