Siirry sisältöön

Alueellinen osallistuminen

Tule mukaan vaikuttamaan omaan kotialueeseesi!

Oletko kiinnostunut kotikaupunginosastasi ja haluat tietää, mitä alueella tapahtuu? Onko sinulla alueeseesi liittyviä ideoita tai huolia?

Tule mukaan kaikille avoimien alueverkostojen toimintaan, niin pääset yhdessä muiden kanssa kehittämään lähialuettasi, sen palveluja ja toimintaa.

Alueverkostojen uutiset ja muut osallistumiseen liittyvät tiedotteet löydät osallistu ja vaikuta -sivulta.

Alueverkostojen tilaisuudet keväällä 2021

Alueverkostotilaisuuksien toteutuminen on koronatilanteen takia toistaiseksi epävarmaa. Toimimme tilanteen mukaan ja viestimme asiasta vuoden 2021 alkupuolella.

Mikä on alueverkosto?

Alueverkostot ovat Tampereen kaupungin kaikille avoimia ryhmiä, joissa asukkaat, yhdistykset, yritykset ja palvelujen järjestäjät pääsevät yhdessä kehittämään alueen palveluita ja toimintaa. Alueverkostojen omien kokoontumisten lisäksi niiden toimintaan kuuluvat myös kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja pormestarin asukasillat .

Alueverkostoille on varattu vuosittain aluerahaa, jota on myönnetty paikallisille toimijoille erilaisten pääsymaksuttomien tapahtumien ja tilapäisen toiminnan toteuttamiseen. Vuonna 2020 aluerahat on yhdistetty osaksi osallistuvan budjetoinnin kokeilua, missä teemana on lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen.

Viisi alueverkostoa

Tampereen kaupunki on jaettu viiteen alueeseen, joista jokaisella toimii oma alueverkosto. Aluejaon näet alla olevasta kartasta.

Alueverkostot palvelualuekartta
Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana!

Kaupunginosat ja alueet

Lisätietoja

Aluekoordinaattori (kaakko ja etelä)
Aija Karttunen
puhelin 040 801 6910
sähköposti [email protected]

Aluekoordinaattori
Elina Willberg
sähköposti [email protected]

Aluekoordinaattori
Johanna Sola
puhelin 040 778 9599
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/alueverkostot