Siirry sisältöön

Kutsu alkavan yrittäjän palveluohjelman markkinavuoropuheluun

Julkaistu 22.12.2020 15.10

Joukko nuoria yrittäjiä laittaa kädet yhteen. Teksti: mukaan tuottamaan alkavien yrittäjien neuvontapalveluja?

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut kutsuu alkavien yrittäjien neuvontapalvelujen tuottamisesta kiinnostuneita toimijoita keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 13.1.2021 klo 14 - 16. Tilaisuus järjestetään etänä.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa alustavien suunnitelmien mukaan alkavien yrittäjien neuvontapalvelukokonaisuuksien kilpailuttamisen alkuvuoden 2021 aikana. Uusien sopimuskausien tavoitteellinen aloittamisaika on maalis-huhtikuu 2021.

Työllisyys- ja kasvupalvelut kutsuu alkavien yrittäjien neuvontapalvelujen tuottamisesta kiinnostuneita toimijoita markkinavuoropuheluun, joka ei sido kumpaakaan osapuolta. Kyseessä ei siis ole ennakkoilmoitus, ei hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa markkinavuoropuhelun perusteella, eivätkä markkinavuoropuhelussa esitetyt kuvaukset tai määritykset sido tilaajaa.


Aiheena palvelujen tavoitteet ja mittarit

Markkinavuoropuhelussa keskustellaan hankinnan työpakettien mittareista ja tavoitteista.

- Palveluntuottajilta pyydetään 5 - 10 minuutin lyhyitä alustuksia työpakettikohtaisista tavoitteista ja mittareista.
- Esitykset toimitetaan tilaisuuden jälkeen kaikille ja tallenne tilaisuudesta on julkinen.
- Ilmoittautumista alustuksen pitämiseen pyydetään perjantaihin 8.1.2021 mennessä sähköpostitse: [email protected]
- Markkinavuoropuhelulle on perustettu oma TEAMS-ryhmään, josta löytyy myös 8.12.2020 pidetyn ensimmäisen ennakkoinfon materiaali ja tallenne. Ryhmään liittymispyynnöt sähköpostitse: [email protected]


Tilaisuuden ohjelma

- Alkavan yrittäjyyden palveluohjelman taustojen ja tavoitteiden lyhyt esittely – Ennakkoinfoa tulevasta hankinnasta / Irene Impiö, kasvupalvelujohtaja, Tampereen kaupunki
- Lyhyet alustukset , 5 - 10 min/palveluntuottaja
- Keskustelua

Linkki webinaarina järjestettävään tilaisuuteen ja tilaisuuden taustamateriaali toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.


Teksti Emilia Aakko