Siirry sisältöön

Tervetuloa aloittamaan syksyn opinnot torstaina 8.8.2019!

Julkaistu 1.8.2019 13.39

Tampereen teknillisen lukion uudet opiskelijat aloittavat opintonsa torstaina 8.8.2019 klo 9.00.

Tule L-rakennuksessa olevan myymälä - kahvion -aulaan. Rehtori ja ryhmänohjaajat ovat sinua ja uusia opiskelutovereitasi vastassa. Jokainen uusi opiskelija kutsutaan nimeltä ja ohjataan ryhmänohjaajan luo. Ryhmänohjaaja ottaa uuden luokkansa ja vie kotiluokkaan.

Uudet opiskelijat viettävät kaksi ensimmäistä päivää eli torstain ja perjantain ryhmänohjaajan johdolla. Hän perehdyttää opiskelijansa koulun käytänteisiin ja opiskeluympäristöihin.

Ensimmäisinä päivinä uusilla opiskelijoilla tulee olla mukana TIETOKONE, MUISTIINPANOVÄLINEET ja KELAKORTTI tai muu viivakoodin sisältävä henkilöllisyystodistus.

Parhaat ohjeet tietokoneen hankintaan löytyvät Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta. Olisi hyvä, jos koneessa olisi paikka kolmelle USB-liitännälle: kuulokkeille, Abitti-tikulle ja langalliselle hiirelle (jos käytät hiirtä).

KELA-korttia käytetään ruokailussa. Oppikirjoja ei tarvita. Jos et ole vielä esittänyt peruskoulun päättötodistusta, ota se mukaasi ja näytä ryhmänohjaajallesi. Hän ottaa siitä kopion ja palauttaa sinulle alkuperäisen. Useimmat ovat jo esittäneet päättötodistuksensa lukioon ilmoittautuessaan.

Oppikirjaluettelot ovat koulun uusilla kotisivuilla. Älä kuitenkaan osta sähköisiä oppikirjoja etukäteen, sillä opettaja antaa sinulle ohjeita hankinnasta ensimmäisellä oppitunnilla.

Tampereen teknillisen lukion jatkavat opiskelijat aloittavat opintonsa torstaina 8.8.2019 klo 10.00.

Tule L-rakennuksessa olevan myymälä - kahvion -aulaan. Rehtori ja ryhmänohjaajat ovat sinua vastassa. Ryhmänohjaaja ottaa luokkansa ja vie kotiluokkaan.

Vietät ensimmäisen päivän eli torstain ryhmänohjaajan johdolla. Tarkistatte mm. kurssivalinnat ja päivitätte opiskeluun liittyviä käytänteitä. Huomaathan, että kesällä ryhmäkokoja on tasattu, joten työjärjestyksesi on saattanut muuttua.

Ensimmäisenä päivänä sinulla tulee olla mukana TIETOKONE, MUISTIINPANOVÄLINEET ja KELAKORTTI. Oppikirjoja ei tarvita.

Jatkavien opiskelijoiden lukujärjestyksen mukainen opiskelu alkaa perjantaina 9.8. Jatkavien kurssit pidetään, mutta ns. ykkösille suunnatut kurssit alkavat vasta maanantaina. Mene ehdottomasti ensimmäiselle oppitunnille, sillä siellä käydään läpi kurssin keskeiset käytänteet, esimerkiksi kurssin arviointiperusteet.

TERVETULOA OPISKELEMAAN!