Siirry sisältöön

Puistokonserttien ohjelma on julkaistu

Julkaistu 6.5.2022 9.19

Koronasta johtuneiden kahden poikkeuksellisen kesän jälkeen Puistokonsertit järjestetään jälleen normaalisti. Puistokonsertit soivat toukokuusta elokuuhun kaupungin ulkoilmalavoilla ja muilla tapahtumapaikoilla.

Nelihenkinen rock-bändi esiintyy ulkoilmalavalla kauniissa kesäsäässä.
 

Koronavuosien hiljaisuus näkyi myös ennätyksellisessä määrässä esiintymishakemuksia.

- Selvästi on kova halu päästä esiintymään, sillä hakemuksia saapui peräti 260 kappaletta. Monet hakijat olivat ensikertalaisia, Puistokonserttien tuottaja Aliisa Piirla kertoo.

Tänä vuonna konsertit alkavat jo toukokuussa, kun Puistokonserttien esiintyjät viihdyttävät Tammelantorin keskiviikkoisten iltatorien kävijöitä. Täysin uusi esiintymispaikka on Tahmelan huvila, jossa konsertteja järjestetään kesäkuusta alkaen. Kahden vuoden tauon jälkeen konsertteja järjestetään myös Muusan aukiolla Hervannassa, missä konsertit toteutetaan yhdessä kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Puistokonserttien ohjelma on julkaistu konserttien verkkosivuilla ja se täydentyy vielä toukokuun aikana. Konsertteja järjestetään noin 160 kappaletta ja niissä kuullaan musiikkia laajasti eri genreistä. Yhteislauluista pääsee nauttimaan tuttuun tapaan maanantai-iltaisin ja tanssiesityksiä nähdään torstai-iltaisin Laikunlavalla. Muita tapahtumapaikkoja ovat muun muassa Haiharan taidekeskus, Hiedanranta ja Amurin työläismuseokortteli.

Puistokonsertit ovat Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön tuottama konserttisarja, jossa järjestetään maksuttomia konsertteja läpi kesän ympäri Tamperetta.

Kuva: Vuokkoset esiintyi Puistokonsertissa Laikunlavalla heinäkuussa 2021.


Lisätietoja

Koordinaattori
Aliisa Piirla
puhelin 050 523 2134
sähköposti [email protected]


Teksti Pauliina Rask

Kuvat Aliisa Piirla