Siirry sisältöön

Leinolan päiväkodin perusparannus alkaa helmikuussa

Julkaistu 21.12.2021 22.59

Leinolan päiväkodin perusparannushankkeen rakennustyöt alkavat helmikuussa 2022, ja tilat valmistuvat päiväkotikäyttöön toukokuussa 2023. Rakennus perusparannetaan nykyaikaiseksi päiväkodiksi, joka täyttää oppimisympäristön vaatimukset. Päiväkodin hoitopaikkojen määrä säilyy ennallaan.

Päiväkodin toteutuskustannukset ovat yhteensä 3,2 miljoonaa euroa. Kustannusarvio on noussut 2,4 miljoonasta eurosta, koska lähtötiedot ovat tarkentuneet. Hankkeen kustannuksia nostavat muun muassa piha-alueen muutokset, esteettömyysratkaisut, ja tilojen käytettävyyden parantamiseksi päiväkotiin rakennetaan uusia taiteseiniä.

Vuonna 1987 rakennettua Leinolan päiväkotia ei ole aiemmin kokonaisuudessaan perusparannettu. Päiväkoti perusparannetaan täydellisesti piha-alueineen, kalusteineen ja varusteineen. Tehtyjen kuntoselvityksien ja -tutkimuksien pohjalta rakennuksessa tehdään rakenteellisia korjaustoimenpiteitä ulkovaipassa, sisätiloissa ja piha-alueella. Päiväkodin tilojen perusjärjestys säilyy pääosin ennallaan.

Arkkitehtisuunnitelmat on laatinut Tampereen Tilapalvelut Oy, joka on toiminut myös hankkeen pääsuunnittelijana ja vastaa rakennuttamisesta.


Lisätietoja

Kiinteistöjohtaja
Virpi Ekholm
puhelin 0400 205 044
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell