Siirry sisältöön

Galleria Muuntotilassa nähtävillä heinäkuussa Sanna Saarreharjun näyttely Spring Baby, Summer Child

Julkaistu 1.7.2021 17.06

Galleria Muuntotilassa on esillä heinäkuun ajan Sanna Saarreharjun näyttely Spring Baby, Summer Child. Näyttely koostuu tekstiili-, kipsi- ja saviveistoksista sekä akryylimaalauksista. Teokset saavat ulkomuotonsa ja sisältönsä synnystä, kasvusta, kuolemasta ja kukkasista. Suurin osa näyttelyn tekstiiliveistoksista on työstetty kokonaan kierrätysmateriaaleja käyttäen. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Sininen huopakukka mustalla taustalla
 

lapsekkuus ja naiivius

oppiminen ja kasvu

muuttuminen ja muotoutuminen

uudelleensyntymä

Näyttelyn teokset käsittelevät muuttuvaa olemassaoloa ja olemista osana omaa ja muiden elämää. Teosten muotokieli on kaikessa runsaudessaan hieman kömpelö, kuten on maailmaan löytänyt uusi elämäkin. Teoksien taustalla vavahtelee hiljaa maa, aine liikkuu ja muuttuu uusien muotojen puskiessa vanhan luonnon lävitse.

Sanna Saarreharju (s. 1989) on kuvataiteilija (AMK) ja asuu ja työskentelee Tampereen Tesomalla. Hän työskentelee suurimmaksi osaksi veiston parissa ja on pitkään ollut kiinnostunut kierrätysmateriaalin käytöstä teoksissaan. Monet Saarreharjun tekstiiliveistokset onkin suurelta osin valmistettu kierrätyskankaista, -täytteistä ja -langoista.

Näyttely on esillä 3.7.–25.7. Galleria Muuntotila on avoinna heinäkuussa myös sunnuntaisin.

Galleria Muuntotila

Lielahden kartano

Tehdaskartanonkatu 38

33400 Tampere

Aukioloajat

ti–pe klo 10–17

la–su klo 11–18


Lisätietoja

Koordinaattori
Henni Salo
puhelin 044 431 4931
sähköposti [email protected]


Teksti Sanna Saarreharju ja Tanja Peltonummi

Kuvat Sanna Saarreharju