Siirry sisältöön

Peltolammin ja Multisillan ajankohtaisista asioista kerrotaan omilla verkkosivuilla ja somessa

Julkaistu 14.6.2021 10.35

Peltolammille ja Multisillalle on avattu alueelliset verkkosivut osoitteeseen www.tampere.fi/peltsumultsu. Verkkosivut tarjoavat kootusti tietoa Peltolammin ja Multisillan kehittämisestä, tapahtumista sekä asukkaiden osallistumis- ja harrastusmahdollisuuksista. Aikanaan sivusto muuttuu alueelle rakentuvan hyvinvointikeskuksen toiminnasta ja tapahtumista kertovaksi kokonaisuudeksi.

Peltolammin ja Multisillan asioita voi seurata myös sosiaalisessa mediassa Facebookiin avatulla sivulla osoitteessa www.facebook.com/peltsumultsukehittyy. Sivun tarkoituksena on toimia sosiaalisen median viestintäkanavana alueiden asukkaille vuosina 2021–2022.

Facebook-sivulta saa tietoa ajankohtaisista asioista ja mahdollisuuksista olla mukana, vaikuttaa oman asuinalueen kehittämiseen. Somessa Peltolammin ja Multisillan asioita voi seurata muun muassa aihetunnisteella #peltsumultsu.

Peltolammi ja Multisilta ovat mukana ympäristöministeriön koordinoimassa lähiöohjelmassa vuosina 2020–2022, jonka tavoitteena ovat hyvinvoivat ja vetovoimaiset lähiöt.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Henna Kuitunen
puhelin 041 730 6693
sähköposti [email protected]


Teksti Sini Lempinen

Kuvat Laura Happo