Siirry sisältöön

Kysy koronarokotuksista – etätilaisuus asukkaille 21.4.2021

Julkaistu 13.4.2021 15.51

Ketkä ovat rokotusvuorossa? Missä rokotuksia annetaan? Miten rokotusjärjestys etenee? Tampereen kaupunki järjestää tamperelaisille ja orivesiläisille mahdollisuuden kysyä koronarokotuksista etätilaisuudessa 21.4.2021 klo 17 - 18.

Kuvituskuva jossa virus on lasisen kuvun alla.
 

Tilaisuutta voi seurata tietokoneen tai älylaitteen kautta ilman kirjautumista Tampereen kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tampere.fi/suoralahetys . Asiantuntijat vastaavat kysymyksiin, joita voi lähettää nimettömästi sekä ennakkoon että tilaisuuden aikana sivulle avautuvan kommenttikentän kautta. Voit lähettää kysymyksesi ennakkoon 19.4.2021 asti:

Tilaisuudessa vastataan mahdollisimman moneen kysymykseen ja ensisijaisesti sellaisiin kysymyksiin, jotka koskevat suurta yleisöä. Tilaisuudessa ei oteta kantaa yksittäisen henkilön terveydentilaan tai sairauksiin. Osaan kysymyksistä vastataan tilaisuuden aikana pelkästään chatin kautta.

Tilaisuudessa käsitellyistä asioista osa kirjataan jälkikäteen kaupungin verkkosivuille koronarokotussivustolle usein kysytyt kysymykset -palstalle.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupungin verkkosivuilla kahden viikon ajan.


Lisätietoja

Viestintäpäällikkö
Aila Rajamäki
puhelin 040 550 5540
sähköposti [email protected]


Teksti Elina Haapala