Siirry sisältöön

Nuorisopalvelut tarjoaa kesätöitä 71 nuorelle

Julkaistu 24.3.2021 13.50

Nuorisopalvelut tarjoaa tänäkin kesänä nuorille kesätyöharjoittelupaikkoja. Harjoittelijoiksi valitaan ensisijaisesti nuoria, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Kesätyöharjoittelupaikkoja voi hakea 24.3.–7.4.

Elias Kasilaa (oik.) opasti nuoriso-ohjaaja Tomi Rauhala, joka siirtyi jäätelökioskille vetovastuuseen viikoksi liikennepuiston puolelta.
 

Kesätyöharjoittelupaikkoja on yhteensä 71 ja niitä voi hakea 15–17-vuotiaat nuoret. Kesätyöharjoittelupaikkoja on tarjolla Lasten liikennepuistossa, Koivistonkylän, Tesoman, Linnainmaan ja Kupolin nuorisokeskuksissa, Monitoimitalo 13:n tiedotuksessa sekä Peltolammin rannalla. Peltolammin rannan paikkojen rahoitus tulee Mun Tampere -osbun kautta ja ne järjestetään yhteistyössä Peltolammin ME-talon kanssa.

Kesätyöharjoittelijat tekevät kuusituntisia työpäiviä, ja työt sijoittuvat maanantaista lauantaihin sijoituspaikasta riippuen. Tarjolla on viikon ja kahden viikon harjoittelujaksoja. Viikosta harjoittelija saa palkkaa 182,5 euroa ja kahdesta viikosta 365 euroa. Harjoittelijan tukena on koko harjoittelun ajan nuoriso-ohjaaja


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Tiina-Liisa Vehkalahti
puhelin 040 806 3239
sähköposti [email protected]