Siirry sisältöön

Terassitoiminnan jatkaminen talvikautena kiinnostaa 16 yrittäjää

Julkaistu 4.11.2020 16.09

Tampereen kaupunki lähetti terassi- eli ulkotarjoilualueen vuokranneille asiakkailleen kyselyn halukkuudesta jatkaa terassitoimintaa talvikauden ajan. 16 yrittäjää ilmoitti halukkuutensa talvikauden toimintaan.

Kaupunki käy kiinnostuneiden yritysten kanssa neuvottelut toimenpiteistä mahdollisimman pian. Kaupungin lähtökohtana on, että talvikauden toiminta halutaan mahdollistaa kaikille halukkaille.

- Talviajan terassikauden mahdollistaminen on yksi kaupungin vastaantulo koronan aiheuttamaan ahdinkoon yrittäjille. Samalla myös haemme kokemuksia tulevia vuosia varten siitä, onko talvikauden terassitoiminta yksi keino vahvistaa keskustan elävyyttä ja vetovoimaa pimeänä aikana, kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki Tampereen kaupungilta toteaa.

Terassitoiminnan jatkaminen 31.3.2021 asti on mahdollista kiinnostuneille yrittäjille nykyisillä terassikonsepteilla ja aluevarustuksella, jos toiminta voidaan järjestää ulkoalueella turvallisesti ja väljästi. Kauden jatkaminen edellyttää myös asunto-osake- tai kiinteistöosakeyhtiön suostumuksen.


Lisätietoja

Kilpailukykyjohtaja
Anna-Kaisa Heinämäki
puhelin 040 639 7701
sähköposti [email protected]

Kiinteistöjohtaja
Virpi Ekholm
puhelin 0400 205 044
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki