Siirry sisältöön

Tampere aloittaa kulttuurin tilatarpeiden kartoituksen

Julkaistu 16.9.2020 16.03

Tampereen kaupunki käynnistää selvityksen, jonka tavoitteena on koota kokonaisnäkemys kulttuurikentän tilatarpeista ja kaupungin mahdollisuuksista vastata tarpeisiin. Selvityksen taustalla on Tampereen tavoite parantaa kulttuuritoiminnan toimintaedellytyksiä osana kulttuuristrategian toimeenpanoa. Selvitys käynnistyy avoimella yleisötilaisuudella.

Runebergin mökki Haiharassa
 

Yleisötilaisuus järjestetään Tampere-talossa tiistaina 29.9. klo 18 - 20 ja siihen on ennakkoilmoittautuminen. Tilaisuutta isännöivät apulaispormestarit Johanna Loukaskorpi ja Jaakko Stenhäll. Paikalla on myös Tampereen kaupungin tilaomaisuuden ja kulttuurin asiantuntijoita. Tilaisuuden yhteistä osiota voi seurata myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä voi esittää myös kysymyksiä tilaisuuden aikana. Tilaisuuden osana järjestettäviin pienryhmäkeskusteluihin voivat osallistua vain ennakkoon ilmoittautuneet paikan päällä.

Kartoitus jatkuu yleisötilaisuuden jälkeen verkkokyselyllä, joka on tarkoitus avata lokakuun aikana. Kyselyssä kartoitetaan muun muassa kulttuurikentän neliömääräisiä tilatarpeita ja vuokranmaksukykyä. Verkossa tehtävän kartoituksen yhteenvedon tueksi kaupunki kutsuu kasaan paikallisten kulttuurialan organisaatioiden edustajia.

Kartoituksen tulosten on tavoitteena olla valmiina vuoden loppuun mennessä. Tulokset toimivat pohjana kulttuuritilojen jatkokäsittelylle.


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Jaakko Laurila
puhelin 044 4309 014
sähköposti [email protected]

Sivistyspalvelujen johtaja
Lauri Savisaari
puhelin 040 801 6081
sähköposti [email protected]

Apulaispormestari
Johanna Loukaskorpi
puhelin 040 806 3691

Apulaispormestari
Jaakko Stenhäll
puhelin 045 137 8505
sähköposti [email protected]


Teksti Jaakko Laurila