Siirry sisältöön

Lapsiperheiden palveluohjaus ja Kulmakahvilan perhekerho avoinna maanantaisin Perheiden talossa

Julkaistu 14.8.2020 15.29

Perheiden talon syyskauden toiminta käynnistyy maanantaina 17.8.2020, kun Kulmakahvila lapsiperheille avaa ovensa ensimmäisen kerran. Kulmakahvila on avoinna maanantaisin klo 13–15. Samaan aikaan paikalla Perheiden talossa on myös Tampereen kaupungin lapsiperheiden palveluohjaaja.

Lapsiperheiden palveluohjauksesta on perheelle apua, kun mieltä painaa jokin omaan elämään tai läheisen tuen tarpeeseen liittyvä kysymys. Palveluohjaaja on tavattavissa Perheiden talossa ilman ajanvarausta maanantaisin klo 13–15. Perheiden talon osoite on Itsenäisyydenkatu 21 B.

Muulloin lapsiperheiden palveluohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse tai Pyydä apua -lomakkeen kautta. Tarkemmat tiedot palveluohjauksesta ja yhteystiedoista löytyvät Tampereen kaupungin lapsiperheiden sosiaalityön verkkosivuilta .

Aikoja parisuhdeneuvontaan voi jo varata, Hervannassa nepsy-vertaistukea

Perheiden taloon voi nyt ottaa yhteyttä myös, mikäli lasten tai nuorten vanhemmat tarvitsevat keskusteluapua parisuhteeseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ajanvarausta varten puh. 040 639 7885 (Kirsi Koponen) tai puh. 050 345 1038 (Kirsi Työppönen). Keskustelemaan voi tulla yhdessä tai yksinään.

Perheiden talo käynnistää syksyllä useita eri teemoihin keskittyviä vertaisryhmiä. Hervannassa käynnistyy syyskuussa nepsy-piirteisten lasten vanhemmille tarkoitettu vertaisryhmä. Katso ryhmien aikataulu- ja ilmoittautumistiedot Perheiden talon verkkosivuilta .

Myös muusta Perheiden talossa myöhemmin järjestettävästä toiminnasta kerrotaan Perheiden talon verkkosivuilla.

Huomaathan, että kahvilaan osallistuvien määrää rajataan, jotta tiloissa voi olla turvallisesti koronalta suojautumisohjeita noudattaen. Ilmoittauduthan saapuessasi ohjaajille. Kaikessa toiminnassa on tärkeää muistaa pitää riittävä turvaväli ja pestä kädet. Perheiden taloon ei voi tulla, mikäli aikuisella tai lapsella on lieviäkään sairauteen viittaavia oireita.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen