Siirry sisältöön

Kaupunki täydentyy joukkoliikenneyhteyksien varrella ja keskuksissa - vuoden 2020 kaavoituskatsaus julkaistu verkkosivuilla

Julkaistu 3.3.2020 13.54

Kaavoituksen ajankohtaisiin kohteisiin voi tutustua vuoden 2020 kaavoituskatsauksessa, joka on julkaistu kaupungin verkkosivuilla. Tänä vuonna kaavoittamisessa painottuu täydennysrakentaminen, joka sijoittuu joukkoliikennevyöhykkeille ja keskuksiin kaupunkistrategian mukaisesti.

 

Kaavoituskatsauksella tiedotetaan kuntalaisille tärkeimmistä tiedossa olevista kaavahankkeista, joita valmistellaan kuluvan vuoden aikana. Katsauksessa on lisäksi tietoa siitä, missä eri vaiheissa kaavatyöhön on mahdollista osallistua. Tutustu, miten voit vaikuttaa kaavatyöhön sen eri vaiheissa.

Katsaukseen on koottu varsinaisten kaavoituskohteiden lisäksi ajankohtaista tietoa kaavoituksesta Tampereella, kaupunkiseudulla ja Pirkanmaan alueella. Kaavoituskatsaus julkaistaan vuosittain ja osa siihen kootuista kaavoituskohteista perustuu asemakaavoituksen kaavoitusohjelmaan.

Kaavoitusohjelmassa suunnitellaan tulevien vuosien kaavoittamista koko kaupungin alueella ja se laaditaan aina viiden vuoden kaudeksi. Tämän hetkinen kaavoitusohjelma on laadittu vuosille 2020–2024.


Lisätietoja

Asemakaavapäällikkö
Elina Karppinen
puhelin 040 800 4908
sähköposti [email protected]


Teksti Eliisa Haanpää