Siirry sisältöön

Tule mukaan Ohjaamoviikon tapahtumiin

Julkaistu 10.2.2020 15.10

Valtakunnallista Ohjaamoviikkoa vietetään maanantaista perjantaihin (10.-14.2.2020). Myös Ohjaamo Tampere järjestää viikon varrella monenlaisia tapahtumia ja tutustumistilaisuuksia nuorille, nuorten lähipiirille ja muille nuorten hyvinvoinnista ja tulevaisuudesta kiinnostuneille.

Ohjaamoviikko nostaa esille monenlaiset polut matkalla kohti nuoren omia unelmia. Samalla nuorille halutaan muistuttaa, että Ohjaamoista saa aina apua oman polun etsintään ja vinkkejä matkalle kohti omaa tavoitetta.

Ohjaamon puoleen voi kääntyä esimerkiksi koulutukseen, työllistymiseen, talouteen, asumiseen tai terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Palvelut on suunnattu alle 30-vuotiaille.

Tapahtumat Tampereella tiistaista torstaihin

Ohjaamo Tampere järjestää teemaviikolla useita tapahtumia, jotka pidetään Ohjaamo Tampereen tiloissa (os. Sumeliuksenkatu 11, 2. kerros). Samalla viikolla on myös Rekrytori-Koulutori Koskikeskuksessa (os. Hatanpäänvaltatie 1). Ohjaamo on mukana tapahtumassa.

Tiistaina 11.2. klo 13–18: Kesäduuni-tiistai
Kesäduunipaikkoja on jo tarjolla! Tule Ohjaamoon kuulemaan lisää, samalla saat apua CV:n ja hakemuksen laadintaan. Lisätietoa löydät osoitteesta www.tampere.fi/kesaduuni20 .

Tiistaina 11.2. klo 13–16: Kysy Kelasta!
Älä mene merta edemmäs Kelaan, vaan tule Ohjaamoon! Kelan työntekijät kertovat Ohjaamossa nuorten palveluista, tule paikalle sinua askarruttavien kysymysten kanssa.

Keskiviikkona 12.2. klo 11–17: Rekrytori-Koulutori Koskikeskuksessa (os. Hatanpäänvaltatie 1, Tampere)
Ohjaamo on mukana rekrytointi- ja koulutustapahtumassa, jossa on paikalla 250 yritystä, oppilaitosta ja yhteisöä. Lisätietoja osoitteesta Ulkoinen linkkiwww.rekrytori.fi .

Torstaina 13.2. klo 13–16: Kansainvälisyys -teemapäivä
Kiinnostaako sinua, mitä mahdollisuuksia on ulkomailla? Ohjaamossa on paikalla eri toimijoita kertomassa esimerkiksi vapaaehtoistyön mahdollisuuksista (#aiesec #maailmanvaihto #kvtfinland #eures).

Perjantaina 14.2. klo 13–15: Ilmastoystävän kiertotalouslounas
#Kiertohanke tarjoaa nuorille ystävilleen hävikkiruoasta valmistettua herkullista soppaa Ohjaamon tiloissa. Tietoa myös kestävän ja taloudellisen arjen ruokaratkaisuista, kuten ResQ Club -sovelluksesta ja Tampereen ev.lut. seurakunnan ruoka-avusta.

Lisäksi tulossa tiistaina 18.2. klo 13–17.30: Tietoa oppilaitoksista ja opintoaloista
Oppilaitosten esittelypäivä Ohjaamossa, jossa ovat paikalla Tredu, TAKK, Ahlman, Päivölän opisto, SASKY, VAAO, Kankaanpään opisto, Voionmaan koulutuskeskus, Tampereen yliopisto, TAMK ja Polamk.


Lisätietoja

Oma-ohjaaja, Ohjaamo Tampere
Timo Riipinen
puhelin 040 806 3616
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen