Siirry sisältöön

Kesäleirejä moneen makuun

Julkaistu 24.4.2019 18.56

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa tulevana kesänä tamperelaisille nuorille monipuolisen kattauksen erilaisia leirejä. Leirien teemoja ovat muun muassa e-sports, kädentaidot ja hiphop-kulttuuri.

Tänä kesänä Monitoimitalo 13:ssa järjestetään 11 erilaista päiväleiriä ja työpajaa. Kesäkuussa järjestettävillä leireillä ja työpajoilla nuorilla on mahdollisuus päästä muun muassa kokeilemaan e-sports ammattilaisen elämää, syventyä hiphop-kulttuuriin, oppia uusia hyödyllisiä taitoja survival-työpajassa ja valmistaa luonnonmukaisia hemmottelutuotteita kädentaitojen työpajassa. Päiväleirejä järjestetään eri teemoilla myös Lielahden nuorisokeskuksessa ja Koilliskeskuksen nuorisokeskus Murussa. Lisäksi tarjolla on myös kansainvälinen leiri Saksan Essenissä. Leiri antaa ainutkertaisen mahdollisuuden tutustua muiden maiden kulttuureihin ja vahvistaa englannin kielen osaamista.

Kesäleirien lisäksi nuorisopalvelut tarjoaa tamperelaisille lapsille ja nuorille muutakin tekemistä. Kesäisiä päiviä voi viettää esimerkiksi Kalevan kaupunginosassa sijaitsevassa lasten liikennepuistossa, jossa 6–10-vuotiaat pääsevät kurvailemaan polkuautoilla. Liikennepuiston kesäkauden avajaisia vietetään 8.6.2019.

Lue lisää kesän toiminnoista: