Siirry sisältöön

Lielahtikeskuksen juhlaviikolla 25. - 30.3. tapahtumia ja toimintaa

Julkaistu 26.3.2019 11.15

Lielahtikeskus juhlii viisivuotista taivaltaan viikon ajan 25. - 30.3.2019 monin eri tapahtumin yhdessä Tampereen kaupungin, Lielahden kauppakeskuksen, alueen toimijoiden ja yritysten kanssa.

Valokuva: Lielahtikeskuksen yläkerros
 

LIelahtikeskus (Antti Possin kuja 1) on kaupallisten ja julkisten palvelujen keskus. Alimmissa kerroksissa on pääosin liikkeitä ja kauppoja, ylimmässä eli 2. kerroksessa Tampereen kaupungin palveluja: terveysasema, hammashoitola, äitiys- ja lastenneuvola, ikäihmisten palvelukeskus ja päiväkeskus sekä kirjasto. Ylimmässä kerroksessa järjestetään juhlaviikon aikana myös paljon tapahtumia.

Torstaina 28.3. yläaulan Ikioma hyvinvointi -tapahtumassa klo 9–13 voi muun muassa mittauttaa maksutta puristusvoiman, verensokerin, verenpaineen tai tarkastella omien keuhkojen ikää asiantuntijan opastuksella. Lännen alueverkosto esittäytyy ja tarjoaa kahvia klo 9. Tampereen kaupungin työllisyyspalvelujen rekryauto kurvaa kauppakeskuksen etuovelle klo 9–13. Vinkkejä työnhakuun sekä neuvoja ansioluettelon ja työhakemuksen tekemiseen saa kirjaston Sarastus-tilassa klo 9–13. Kirjaston digitointihuoneessa Mukanetti antaa ikäihmisille atk-ohjausta klo 10–12.30. Tanssimaan pääsee palvelukeskuksessa klo 13 - 14.45 Pepe Enrothin orkesterin tahdissa.

Perjantaina 29.3. klo 12–14 lastenkulttuurikeskus Rulla vierailee Lielahtikeskuksessa. Luvassa on sirkusta, viidakkoaiheista askartelua ja näyttelyn tekemistä.

Lauantaina 30.3. klo 13 kirjastossa Teatteri Soiva Sammakko esittää "Kadonnut Talvi" -näytelmän.

Koko viikon ajan ylimmän kerroksen aulavitriinissä on Lielahtikeskuksen historiasta kertova näyttely.

Lielahtikeskus avattiin 2014 ja silloin myös kaupungin palvelut aloittivat siellä. Vuonna 2017 Tampereen kaupunki käynnisti hyvinvointikeskustoiminnot Lielahtikeskuksessa. Tarjolla on nyt myös alueellista neuvontaa ja ohjausta sekä kaikille avoin lännen alueverkosto alueen ja sen palveluiden yhteiseen kehittämiseen.

– Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan nykyisten palveluiden lisäksi myös erilaista matalan kynnyksen keskusteluapua, ohjausta ja neuvontaa kätevästi 2. kerroksen sohvanurkkauksessa. Näistä suosituimpia ovat olleet fysioterapeutin vierailut sekä erityisesti ikäihmisille suunnattu sosiaaliohjaajan juttunurkkaus, iloitsee aluekoordinaattori Birgitta Tunturi.

Juhlaviikon muuhun ohjelmaan voi tutustua Ulkoinen linkkilännen alueverkoston sivuilla .

Tervetuloa!


Lisätietoja

Aluekoordinaattori (länsi)
Birgitta Tunturi
puhelin 040 800 7977
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Birgitta Tunturi