Siirry sisältöön

Päivähoitotori esittelee varhaiskasvatusta perheille

Julkaistu 21.2.2019 13.01

Pienen lapsen vanhempi, onko lapsen päivähoidon järjestäminen ajankohtainen asia perheessäsi? Tule keskiviikkona 6.3.2019 päivähoitotorille Koskikeskukseen tutustumaan varhaiskasvatuksen moniin eri vaihtoehtoihin Tampereella. Päivähoitotorilla on helppo selvittää, mikä hoitomuoto sopii parhaiten oman perheen tarpeisiin.

 

Päivähoitotori järjestetään keskiviikkona 6.3.2019 klo 11-17 Koskikeskuksen keskusaukiolla (os. Hatanpään valtatie 1).

Päivähoitotorilta saat tietoa ja neuvontaa kotihoidon tuesta, kunnallisesta varhaiskasvatuksesta, yksityisistä päiväkodeista, perhepäivähoidosta, avoimen varhaiskasvatuksen kerhoista sekä esiopetuksesta. Mukana on myös Tampereen kaupungin perhepalvelujen perhetyön väkeä, jolta voit kysyä perhepalvelujen perheille tarjoamista palveluista.

Varhaiskasvatuspalveluja ja päivähoitoikäisille tarkoitettuja muita palveluja esittelevät tapahtumassa muun muassa Tampereen kaupunki, Mannerheimin lastensuojeluliiton Tampereen osasto, seurakunnat sekä monet yksityiset päiväkodit ja perhepäivähoitajat.

Ohjelmassa on myös kaksi lastenkonserttia, jotka pidetään klo 12 ja klo 15.

Syksyllä vapautuvien hoitopaikkojen haku maaliskuussa

Päivähoitotorin tarkoituksena on tarjota tietoa erityisesti ensi syksystä alkaen varhaiskasvatuspalveluista paikkaa hakeville perheille. Ensi syksynä vapautuvien varhaiskasvatuksen hoitopaikkojen haku on Tampereella 4.–24.3.2019.

Tietoja varhaiskasvatuksen palveluista voi kysyä myös kasvatus- ja opetuspalvelujen asiakaspalvelusta, puh. 040 800 7260 (ma–pe klo 9–12) tai sähköpostitse osoitteella varhaiskasvatus.asiakaspalvelu(at)tampere.fi.


Lisätietoja

Asiakaspalvelupäällikkö
Katri Mantere
puhelin 040 849 2107
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen

Kuvat Opa Latvala