Siirry sisältöön

Kilpailutuskalenterista saa ennakkotietoa kaupungin valmistelemista kilpailutuksista

Julkaistu 8.2.2019 10.15

Tampereen kaupunki haluaa olla yritysmyönteinen ja edistää hankinnoissa tervettä kilpailua. Ennakoiva viestintä kaupungin hankintatarpeista on yksi keino hankintojen laadun kehittämiseksi. Kaupungin verkkosivuille on nyt julkaistu avuksi kilpailutuskalenteri, joka on suunnitelma tulevista kilpailutuksista.

– Hankinnan valmisteluvaiheessa hankintojen eri toimittajilla on mahdollisuus kertoa palveluistaan ja tuotteistaan. He voivat tuoda esille omia näkökulmiaan hankinnasta ja kertoa esimerkiksi miten hankinnan vaikuttavuutta olisi mahdollista parantaa, kertoo hankintapäällikkö Tanja Welin.

Kilpailutuskalenteriin on merkitty Tampereen kaupungin tulossa olevat suunnitellut kilpailutukset, valmistelun aloitusajankohta, hankinnan ennakoidun arvon mukainen kilpailutuskynnys ja hankinnan yhteyshenkilö.

Kilpailutuskalenterissa julkaistut tiedot eivät sido hankintayksikköä. Kalenterin tiedot pyritään kuitenkin pitämään ajantasaisina päivittämällä sitä kolme kertaa vuodessa.

– Ilmoitetut hankinnan valmistelun aloitusajankohdat ovat siis arvioita. Kilpailutuksesta kiinnostunut toimittaja voi olla yhteydessä suoraan kunkin hankinnan omaan yhteyshenkilöön, painottaa Welin.

Tarjouspyyntö kaupungin hankinnasta julkaistaan Hilma-ilmoituskanavassa (www.hankintailmoitukset.fi) noin 3–9 kuukautta hankinnan valmistelun aloittamisen jälkeen. Hilma on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton, sähköinen ilmoituskanava, jossa hankintayksiköt ilmoittavat julkisista hankinnoistaan.


Lisätietoja

Hankintapäällikkö
Tanja Welin
puhelin 040 128 6644
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell