Siirry sisältöön

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut ja Pirkanmaan TE-toimiston palvelut tiiviimmin yhteen yrittäjyys- ja työnantajapalvelujen uusilla yhteistyömalleilla

Julkaistu 1.2.2019 14.30

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut ja Pirkanmaan TE-toimiston yrittäjyys- ja työnantajapalvelut viettivät yhteisiä kehittämispäiviä Sastamalassa 24.-25.1. Tilaisuuden tavoitteena oli tiivistää yhteistyötä yrittäjyys- ja työnantajapalveluissa sekä kehittää uusia yhteisiä asiakaslähtöisiä palveluja.

 

Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan TE-toimisto yhdistävät voimavarojaan. Yhteistyöllä tavoitellaan entistä kokonaisvaltaisempia ja vaikuttavampia työnantajapalveluja yritysten ja muiden työnantajien työvoimatarpeisiin.

- Entistä tiiviimmin yhteen nivoutuvien palvelujen tavoitteena on selkiyttää tarjolla olevia palveluja ja hyödyntää alueen voimavarat entistä paremmin. Suunnittelun edetessä kunnallisten palvelujen osalta valmisteluun mukaan voivat tulla myös muut Pirkanmaan kunnat, sanoo Regina Saari Tampereen kaupungilta.

Ensimmäisinä esimerkkeinä yhteistyöstä ovat yhteisten yrittäjyyden palvelujen uudistaminen ja kokoaminen. Suurten rekrytointihankkeiden yhteistyötä mallinnetaan ensimmäisenä mm. raitiotietyömaan eri vaiheissa tarvittavan työvoiman saatavuuden varmistamiseksi. Lisäksi kansainvälisen työvoiman saatavuuteen liittyviä palveluja yhdistetään.

- Haluamme kehittää Pirkanmaalla entistä asiakaslähtöisempiä ja tehokkaampia yrittäjyys- ja työnantajapalveluja. Kutsumme mukaan myös muita keskeisiä kumppaneita ja palveluntuottajia, toteaa palvelujohtaja Irene Impiö Pirkanmaan TE-toimistosta.

Lisätietoja:

Palvelujohtaja Irene Impiö, Pirkanmaan TE-toimisto, puh. 0295 045 775

Työllisyysjohtaja Regina Saari, Tampereen kaupunki, puh. 050 346 9603