Siirry sisältöön

Luistelukenttien ja latujen kunto selviää verkkopalvelusta

Julkaistu 19.12.2018 12.49

Ajantasaiset tiedot Tampereen jääkenttien ja latujen kunnosta löytyvät netistä liikunta- ja ulkoilupaikkojen kuntotietopalvelusta www.mski.fi/tampere. Tällä hetkellä luistelukunnossa ovat Koulukadun kaukalot ja Lentävänniemen kaukalo. Jos sää pysyy pakkasen puolella tai kylmenee, jääkenttiä ja kaukaloita saataneen lisää käyttöön ennen joulunpyhiä.

Traktori huoltaa luistinkenttää
 

Koulukadun kenttä ja pukusuojat ovat avoinna myös joulupyhien 25.–26.12. ajan kello 7–22 (jouluaattona suljettu). Muilla kaukaloilla ja osalla kentistä ollaan jäädytysvalmiudessa. Joillain kentillä pohjien tamppausta ja jäädytyksiä on jo aloiteltu.

Liikunta- ja ulkoilupaikkojen kuntotietopalvelu näyttää kartalla käytössä olevat kentät vihreällä värillä. Jos pallukka on kentän kohdalla punainen, kenttä ei ole sillä hetkellä käytettävissä. Kenttien huoltohenkilökunta päivittää tietoja palveluun sitä mukaa kun kenttä on luistelukunnossa.

Kuntotietopalvelusta www.mski.fi/tampere löytyvät myös latujen ajantasaiset kunto- ja huoltotiedot sekä tiedot ladun hiihtotavasta (vapaa/perinteine), pituudesta ja valaistuksesta. Tällä hetkellä (19.12.2018) lumetettua latua on käytössä kaksi kilometriä Kaupissa. Lunta tehdään tykeillä lisää sään pysyessä reilusti pakkasen (vähintään -5 astetta) puolella, ja lumisadekin on tervetullutta.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5656 4400


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen