Siirry sisältöön

Kauppi-Niihaman vertaissuunnittelu jatkuu työpajassa 15.11.

Julkaistu 12.11.2018 10.52

Keskustelu Kauppi-Niihaman tulevaisuudesta jatkuu 2. työpajassa torstaina 15.11. klo 17–20 Frenckellin auditoriossa Frenckellinaukio 2D. Tilaisuudessa vertaissuunnittelussa mukana olevat ryhmät esittelevät alustavia hahmotelmia suunnitelmistaan. Illassa pidetään myös lyhyitä tietoiskuja Kauppi-Niihaman luontoarvoista ja kaupungin vuosittain jakamasta aluerahasta. Työpaja on avoin kaikille kiinnostuneille.

kuva: Kaupin syksyistä metsää
 

Vertaissuunnitteluryhmät ovat pohtineet suunnittelunsa tavoitteita ja teemoja sekä sitä, kohdistuuko suunnittelu koko Kauppi-Niihaman alueelle vai osaan siitä. Lisäksi on mietitty, miten ja keitä työssä on ajateltu osallistaa. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua ryhmiin ja niiden tuotoksiin sekä keskustella ja kommentoida suunnitelmia.

Vertaissuunnittelu jatkuu kevään aikana

Ilmoittautuminen Kauppi-Niihama vertaissuunnitteluun päättyi 15.10. Ilmoittautumisia tuli 40. Suunnittelu jatkuu alkuvuodesta 2019. Ryhmien suunnitelmaluonnoksia esitellään 13.2.2019 järjestettävässä seminaarissa Galleria Nottbeckissä. Suunnittelua jatketaan kevään ajan, ja suunnitelmaehdotuksia esitellään toukokuussa 2019 järjestettävässä loppuseminaarissa.


Lisätietoja

Kaavoitusarkkitehti
Mirkka Katajamäki
puhelin 044 423 5177
sähköposti [email protected]


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen

Kuvat Laura Vanzo