Siirry sisältöön

Aika varattuna lääkärille tai hoitajalle perjantaiksi 2.2.? – Huomioi mielenilmauksen vaikutukset liikenteeseen

Julkaistu 31.1.2018 13.46

Perjantaiksi 2.2.2018 kaavailtu ammattiyhdistysliikkeen mielenilmaus vaikuttaa toteutuessaan muun muassa joukkoliikenteeseen. Mikäli sinulla on perjantaiksi varattu aika esimerkiksi lääkärin tai hoitajan vastaanotolle, varaa matkaan aikaa riittävästi tai peru aika viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Koska työnseisauksesta on tiedotettu etukäteen, se ei ole hyväksyttävä syy jättää tulematta vastaanotolle perumatta aikaa vuorokautta ennen. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa.

Ajan voi perua esimerkiksi verkossa osoitteessa www.tampere.fi/sote-asiointi tai soittamalla terveyspalvelujen neuvontanumeroon 03 10023. Terveysaseman lääkärille varatun ajan voi perua myös Ulkoinen linkkiverkkolomakkeella Voit perua terveysaseman lääkärin, sairaan- tai terveydenhoitajan tai ehkäisyneuvolan vastaanottoajan. Lisäksi voit perua ajan fysioterapeutin suoravastaanotolle sekä diabetes- ja dehkohoitajien vastaanotolle. Aika tulee perua viimeistään vastaanottoa edeltävänä päivänä. .


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Juho Tervo
puhelin 040 159 7402
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala