Siirry sisältöön

Tammipuiston vihkiäisjuhlaa vietetään Kaukajärvellä

Julkaistu 27.11.2017 14.14

Kaukajärvellä Haiharankankaalla vietetään torstaina 30.11.2017 kello 14.00 Tammipuiston vihkiäisiä. Lions Club Tampere/Kaukajärven aloitteesta perustettu puisto juhlistaa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä, ja sillä halutaan kiittää Kaukajärvellä toimivia yhteisöjä.

Tammipuistoon istutetaan 11 tammea. Keskimmäinen tammi on itsenäisyyden tammi, ja sen ympärille istutettavat kymmenen tammea symboloivat Kaukajärvellä toimivia yhteisöjä: Kaukajärven rakentajia, kaupungin kouluja ja päiväkoteja, Messukylän seurakuntaa, Kaukajärviosuuskuntaa, Kaukajärviseuraa, Lions Club Tampere/Kaukajärveä, Kaukapartiota, Marttoja, Kaukajärven yrittäjiä ja urheiluseuroja.

Kookkaat tammen taimet tulevat kaupungin taimistolta, ja ne istutetaan kaupungin toimesta Haiharankankaan kumpareelle. Haiharankangas on avointa viheraluetta, joka on maisemoitu entisestä soranottoalueesta. Tammipuistoon sijoitetaan myös puiston merkityksestä kertova muistolaattakivi.

Asukkaat ovat tervetulleita Tammipuiston vihkiäisiin torstaina 30.11. kello 14. Haiharankangas sijaitsee Juvankadun varrella, Keskisenkadun kauppakeskuksen takana.

Ohjelma

Suomen laulu
Mieskuoro Laulajien Seniorit

Kaupungin tervehdys
Pormestari Lauri Lyly

Tammipuiston symboliikka ja vaiheet
Antti Juva

Puiston vihkiminen
Rovasti Aaro Eerola

Maamme
Yleisö

Glögitarjoilu


Lisätietoja

Lions Club Tampere/Kaukajärvi:
Teuvo Nyberg
puhelin 0500 731 512

Tampereen kaupunki:
Kaupunginpuutarhuri
Timo Koski
puhelin 050 345 7568


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen