Siirry sisältöön

Haihara Jytää -tapahtumassa kuullaan vaihtoehtomusiikkia kartanomiljöössä

Julkaistu 10.8.2017 14.11

Vanhan väentuvan tunnelmallinen pihapiiri täyttyy jälleen musiikista, kun lavalle nousevat KO:MI, Hulda Huima ja The Ghost Satellites.

 

Tapahtuma järjestetään lauantaina 19.8.2017 klo 17 alkaen. Haiharan taidekeskuksen päärakennuksessa ja Tallissa Kaupunki – 11. valtakunnallinen teemanäyttely on avoinna klo 19 saakka. Haihara Jytää -tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Esiintyjät

Hulda Huima

Hulda Huiman sävelmät pyrkivät suoraviivaisuuteen.

Ne kertovat:

“rakkaudesta

ja hepasta, hiirestä, ketusta, kärpäsestä

kotiin on matka, mutta tietä ei näy “

Hulda Huima on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä.

KO:MI

KO:MI on Sanna Komin (Pintandwefall, Iisa, Cats of Transnistria, jne) sooloprojekti, jonka tummasävyisessä kamaripopissa efektoidut ja luupatut viulut, elektroniset elementit ja laulu luovat upottavia ääniraitoja kuvitteellisiin elokuviin.

Risto Ylihärsilän tuottama debyyttialbumi Songs of Them julkaistaan syksyllä.

The Ghost Satellites

The Ghost Satellites on tamperelainen garage-rokkia soittava, nelihenkinen bändi.
Lisätietoja

Kulttuuriohjaaja
Katri Mononen
sähköposti [email protected]

Haiharan taidekeskus

Bussi nro. 10 päätepysäkki

Haiharan taidekeskuksessa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Kesäisin alueella toimii taide- ja käsityömyymälä, kahvila sekä kesäteatteri. Kartanorakennus on vuokrattavissa tilaisuuksiin muulloin paitsi touko-, heinä- ja elokuussa, jolloin kartanossa järjestetään taidenäyttelyitä.

  • Esteetön pysäköinti: Kartanolla on oma parkkialue. Parkkipaikkoja on myös Haiharankadun päässä, ennen kartanoaluetta, kadun oikealla puolella. Parkkipaikalla ei ole erillisiä inva-pysäköintipaikkoja.
  • Luiska: Päärakennuksen eli kartanon pääsisäänkäynnillä kiinteä luiska. Tallirakennukseen on esteetön pääsy alakertaan (avustaja tarvitaan) mutta ei yläkertaan. Kahvioon ja Runebergin mökkiin ei ole esteetöntä sisäänkäyntiä.
  • Wc: Päärakennuksessa WC:t miehille ja naisille, naisten WC on myös esteetön. Tallissa WC:t miehille ja naisille, ei erillistä esteetöntä WC:tä.
  • Avustavat koirat: Opas-, avustaja- ja kuulokoirat ovat tervetulleita tiloihin.