Siirry sisältöön

Lentävänniemessä liikennejärjestelyjä ja työkoneita Lielahdenkadulla

Julkaistu 1.6.2017 9.17

Lentavänniemessä aloitetaan maanantaina 5.6.2017 reunakivi- ja keskisaareketyöt Lielahdenkadulla välillä Kehyskatu - Reuharinkatu. Työt voivat haitata liikennettä jonkin verran. Autoilijoiden, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden on syytä liikkua varovaisesti, sillä työkoneet joutuvat työskentelemään ajoradalla tai kevyen liikenteen väylillä.

Lielahdenkadun ja Kehyskadun risteykseen rakennetaan kiertoliittymää, ja liikennejärjestelyt työmaan kohdalla muuttuvat lähes päivittäin.

Autoilijan tulisi jättää riittävä etäisyys työkoneeseen, jos auton joutuu pysäyttämään hetkellisesti. Pyöräilijöiden kannattaa varautua taluttamaan pyörää risteysalueella, sillä risteysalueilla reunakivi jää korkealle ennen päällystystöitä, jotka tehdään heinäkuun aikana.

Männistönkatu avataan liikenteelle

Liikkujien tulisi olla erityisen varovaisia Lielahden-, Lentäväniemen- ja Männistönkadun risteyksessä, jossa liikennejärjestelyt muuttuvat, kun Männistönkatu avataan liikenteelle 1.6. 2017 ja risteävän liikenteen määrä nousee huomattavasti alueella alkavien talonrakennustöiden myötä.

Asiakaspalvelu, Palvelupiste Frenckell
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5656 4400
avoinna ma - pe 9 - 16


Lisätietoja

Työmaapäällikkö
Antero Hammar
puhelin 040 864 9770


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen