Siirry sisältöön

Hiedanrantaan kelluva sauna - avoin suunnittelutilaisuus 18.5.

Julkaistu 15.5.2017 15.19

Näsijärven poukamaan Hiedanrantaan suunnitellaan kelluvaa saunaa. Saunan ensimmäinen, kaikille avoin suunnittelutilaisuus on torstaina 18. toukokuuta 2017 klo 17.00–19.30 Lielahdessa, Hiedanrannan Möljällä.

Hiedanrannan kelluvan saunan ajatuksena on, että rakennetaan ja suunnitellaan yhdessä kaikille avoin ja maksuton julkinen sauna. Myös äskettäin pidetyissä Hiedanrannan tulevan kaupunginosan avoimissa ideointityöpajoissa moni osallistuja toivoi alueelle saunaa.

Jos haluat osallistua ideointiin, tai tulla mukaan jakamaan nikkarointitaitojasi, oppimaan rakentamisesta ja luomaan uutta kaikille yhteistä kohtaamispaikkaa Hiedanrantaan, kannattaa tulla mukaan.

Ensimmäisen työpajan tavoitteena on saada projekti käyntiin ja suunnitelmat rakennuslupa-asiakirjoja varten mahdollisimman pitkälle. Eikä ole huolta, vaikka et pääsisikään ensimmäiseen työpajaan. Kelluvan saunan rakaentamisessa kokeillaan tekemiseen tapaa, jossa sauna elää ja kehittyy projektin edetessä.

Mukaan toivotaan monenlaisia ihmisiä, niin nuoria kuin vanhoja, piipahtamaan tai saunamestariksi - osallistua voi omalla parhaaksi näkemällään tavalla.

Tilaisuuden ohjelma kello 17 - 19.30

Tapaaminen on kello 17.00 Möljällä, joka on Paasikiventien ja Lielahden kartanon puolivälissä oleva "laituri". Siellä katsotaan ensin saunan tulevaa paikkaa, jonka jälkeen siirrytään kartanon tiloihin suunnittelemaan saunaa.

Saunan tekijäporukkaa ovat kokoamassa Hukkatila ry, Mushrooming ry ja Tampereen yliopiston Dwellers in Agile Cities -tutkimushanke, Tampereen kaupungin Hiedanrannan kehitysohjelman tukemana.


Lisätietoja

DAC - Dwellers in Agile Cities Research Project
Koordinaattori
Mikko Kyrönviita
puhelin 050 509 9026

Tampereen kaupunki/
Hankekehitysjohtaja
Reijo Väliharju
puhelin 050 388 0901


Teksti Anna-Leea Hyry