Siirry sisältöön

Osallistu Mansen aarrejahtiin Unelmien liikuntapäivänä 10.5.

Julkaistu 5.5.2017 10.11

Valtakunnallinen Unelmien liikuntapäivä täyttää myös Tampereen liikunnallisilla tapahtumilla keskiviikkona 10.5.2017. Tampereella järjestetään yli 80 erilaista liikuntatapahtumaa, joista yksi on maksuton kaupunkiseikkailu Mansen aarrejahti.

Mansen aarrejahdissa etsitään virtuaalisia aarteita ympäri kaupunkia ilmaisen ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Pelissä voi liittyä myös klaaneihin, joiden yhteispelin avulla pääsee valloittamaan virtuaalisia aarrekammioita.

– Koko Tampere toimii pelikenttänä. Aarrejahti sopii kaikenikäisille, kertoo Liikkuva Tampere -hankkeen projektipäällikkö Johanna Riippi.

Parhaiden pelaajien ja myös kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vapaalippuja muun muassa uimahalleihin, Varalan Flowpark-seikkailupuistoon sekä Filharmonian konsertteihin ja Tampereen teatteriin.

Tapahtuman suojelijana toimivat julkisuudesta tutut pirkanmaalaiskasvot Simo Frangén, Jutta Gustafsberg, Raimo Helminen ja Ville Majamaa. Mukana ovat myös Tampereen kaupunki ja Liikkuva Tampere -hanke sekä Team Action Zone, Suomen Tilausaktiviteetit, Fitfarm, Tampereen Filharmonia ja Tampereen Teatteri.

Aarrejahtiin osallistumiseen tarvitsee tamperelaisen Team Action Zonen kehittämän ActionTrack-mobiilisovelluksen. Sovelus toimii iOs- ja Android-puhelimilla, ja sen voi ladata maksutta sovelluskaupoista.

Lisätietoa aarrejahdista ja peliohjeet löytyvät Liikkuvan Tampereen kotisivuilta. Sieltä löytyvät myös kaikki muut Unelmien liikuntapäivänä Tampereella järjestettävät tapahtumat.


Lisätietoja

Liikkuva Tampere
Projektipäällikkö
Johanna Riippi
puhelin 040 806 2736
sähköposti [email protected]


Teksti Elise Kraatila