Siirry sisältöön

Avoimessa vanhempainillassa puhutaan päihteistä

Julkaistu 8.12.2016 12.54

Mietitäänkö perheessäsi, miten koululaiselle pitäisi puhua päihteistä? Mistä löytyy tukea, jos päihteiden käytöstä tulee nuorelle ongelma? Aihetta pohditaan Perheiden talon avoimessa vanhempainillassa tiistaina 13.12.2016. Avoimeen vanhempainiltaan ovat tervetulleita kaikki kouluikäisten lasten vanhemmat.

Vanhempainilta alkaa klo 17.30 ja päättyy klo 19. Aiheesta alustavat Mari Tahvanainen ja Mirva Vartiainen Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluista. Keskustelussa on mukana myös ehkäisevän päihdetyön ja perhepalveluiden työntekijöitä.

Perheiden talo sijaitsee Tammelakeskuksessa osana Tammelan lähitoria, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21 B,1 krs (käynti sisäpihan kautta). Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Vanhempainillan aikana klo 17.30–19 Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat järjestävät lapsille iltatoimintaa Perheiden talolla. Jos haluat lapsen mukaan iltatoimintaan tilaisuuden ajaksi, ilmoittaudu etukäteen Kirsi Koposelle.

Perheiden talon palvelut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille lapsiperheille, ja toiminta on perheille maksutonta. Toiminnasta vastaa Tampereen kaupunki, mutta osan palveluista tuottavat yhdistykset ja muut tahot.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen