Siirry sisältöön

Siivousta, aterioita tai asiointiapua maksutta kotona asuville rintamaveteraaneille

Julkaistu 14.11.2016 11.01

Kotona asuvat tamperelaiset ja orivesiläiset rintamaveteraanit saavat Valtiokonttorin tuella palveluja kotiinsa. Veteraani voi itse valita, haluaako maksutta kotiinsa siivoojan, kotiin tuotuja aterioita, asiointi- tai saattaja-apua vai käyttääkö tuen palvelukeskuksissa lounastamiseen.

Uutena tuella on tänä vuonna myös mahdollisuus hankkia henkilökohtaisia lounasseteleitä, joilla voi maksaa oman lounaansa kaikissa niissä paikoissa, jotka ottavat vastaan lounasseteleitä.

Palveluja saa 600 euron arvosta. Summan voi käyttää yhteen palveluun tai jakaa sen kahden palvelun kesken.

Sekä tamperelaiset että orivesiläiset veteraanit saavat valitsemansa palvelun soittamalla arkisin Kotitorille numeroon 03 5656 5700 viimeistään 31.12.2016.

Tukea voi hakea uudestaan, vaikka olisi jo aiemmin tänä vuonna saanut palveluja kotiinsa Valtiokonttorin maksamana.

Valtiokonttorin linjauksen mukaisesti nämä palvelut eivät valitettavasti koske pitkäaikaisessa laitoshoidossa tai tehostetun palveluasumisen piirissä olevia tai yli 10 prosentin elinkorkoa saavia veteraaneja eikä veteraanien puolisoita.

Tänä syksynä Tampereen kaupungilta pyritään soittamaan kaikille niille veteraaneille, jotka eivät ole käyttäneet heille kuuluvaa oikeutta palveluihin. Lisäksi kaupunki on lähettänyt tamperelaisille ja orivesiläisille rintamaveteraaneille kirjeen, jossa kerrotaan mahdollisuudesta palveluihin.

Kotitori
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5656 5700, ma - pe klo 8 - 16.30
33101 Tampere

Kotitorilla voit vierailla ma - pe klo 9 - 16 sekä ajanvarauksella klo 16 - 18. Neuvonta sijaitsee katutasossa, kulku kadulta on esteetön.Lisätietoja

Suunnittelija
Kirsi Nurmio
puhelin 040 806 3135
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala