Siirry sisältöön

Suomi100tampere.fi - itsenäisyyden juhlavuoden verkkosivu on auki

Julkaistu 11.7.2016 10.56

Tampereen kaupunki on avannut oman verkkosivun Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlalle, jota vietetään ensi vuonna. Sivuston osoite on suomi100tampere.fi ja sen ohella avautuvat myös sometilit Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Suomen satavuotisjuhlavuosi Tampereella 2017
 

Sivustolla kerrotaan siitä, miten Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlitaan Tampereella. Juhlinnan synnyttävät tamperelaiset yhdistykset, yritykset, järjestöt, yhteisöt ja kaupunkilaiset.

Alkuvaiheessa sivusto on suunnattu erityisesti juhlavuoden ohjelmaa järjestäville toimijoille:
"Tamperelaiset yhteisöt ovat järjestämässä ensi vuonna juhlan kunniaksi näyttelyitä, luentosarjoja, urheilutapahtumia, konsertteja ja paljon muuta kiinnostavaa. Sivuston kautta he voivat kertoa meille omista suunnitelmistaan ja saada puolestaan meiltä tietoa", sanoo Tampereen kaupungin Suomi 100 -aluekoordinaattori Saara Saarteinen.

Juhlavuoden lähestyessä sivuston painopiste muuttuu:
"Vuonna 2017 sivusto on kaupunkilaisten. Sieltä näkee, mitä kaupungissa on meneillään. Kaikki voivat tulla mukaan yhteisiin tempauksiin ja jakaa omat juhlatunnelmansa. Toivomme että kaikki tamperelaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä yhdessä."

Suomi 100 Tampere on osa valtakunnallista juhlavuoden Suomi 100 -alueverkostoa.

Suomi100Tampere-logo

Lisätietoja

Tuottaja, Suomi 100 Tampere
Inka Helin
puhelin 040 800 4191
sähköposti [email protected]


Teksti Inka Helin