Siirry sisältöön

Koivistonkylän kirjasto kesän kiinni

Julkaistu 18.5.2016 12.00

Koivistonkylän kirjasto suljettiin maanantaina 13.6. remontin vuoksi. Remontissa kirjaston sisäpinnat ja kalustus uusitaan sekä kiinteistötekniikkaa ja valaistusta parannetaan. Uudistettu kirjasto avataan syyskuussa.

havainnekuva uudistetusta Koivistonkylän kirjastosta
 

Remontin myötä pääosin alkuperäiskunnossa olevan, vuonna 1986 valmistuneen Koivistonkylän kirjaston ilme raikastuu ja ajanmukaistuu.

– Lastenosasto saa kaipaamaansa väriä, ja siirrettävien kalusteiden ansiosta kirjasto sopii jatkossa entistä paremmin tapahtumien järjestämiseen. Asiakkaiden toiveita on kuultu kalustesuunnittelussa ja toivomme, että kirjaston käyttäjät ottavat tilan myös omaksi kokoontumispaikakseen, aluekirjastonjohtaja Taina Sahlander sanoo.

Perusparannushankkeen urakoinnista vastaa Tampereen kaupungin tilakeskus. Arkkitehtina toimii Antti Moisala Arkkitehdit MY:stä. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 220 000 euroa.

Muut kirjastot palvelevat

Kesän ajan Koivistonkylän kirjaston asiakkaita palvelevat muut Tampereen kaupunginkirjaston kirjastot, ja lainat voi palauttaa kuluitta mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Lähin kirjasto sijaitsee Nekalassa. Koivistonkylän kirjaston palautusluukku on pois käytöstä kirjaston ollessa kiinni.

Koivistonkylän kirjaston kokoelmaan ei voi kesällä tehdä varauksia PIKI-verkkokirjastossa. Jo lainassa olevaa aineistoa voi kuitenkin uusia verkkokirjastossa normaalisti. Varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Koivistonkylän kirjasto, tulevat noudettaviksi Nekalan kirjastosta.

Avajaisten tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan loppukesästä remontin edetessä.

Kuva: Havainnekuva, Arkkitehdit MY OyLisätietoja

Aluekirjaston johtaja
Taina Sahlander
puhelin 040 773 6725
sähköposti [email protected]


Teksti Emma Salmi