Siirry sisältöön

Satayksi omakotitonttia haettavana Tampereella

Julkaistu 28.4.2016 10.02

Tampereen kaupungin kiinteistötoimi tarjoaa tontteja pientalojen omatoimiseen rakentamiseen tänäkin keväänä. Hakuaika on 28.4. - 11.5.2016, ja tarjolla on 101 tonttia. Tonteista 42 on uusia ja 59 aikaisemmilta hakukerroilta hakematta jääneitä tai peruuntuneita.

Omakotitaloja rakenteilla
 

Uudet tontit sijaitsevat Haukiluomassa (9), Ikurissa (4), Koivistonkylässä (1), Lamminpäässä (4), Olkahisissa (1) ja Vuoreksen Isokuusessa (23). Ikurin ja Haukiluoman tontit vuokrataan. Koivistonkylän, Lamminpään ja Olkahisten tontit myydään. Vuoreksen Isokuusen tonteista osa vuokrataan, osa myydään kiinteällä hinnalla ja osa tarjousten perusteella.

Haukiluoman tonteilla pyritään vastaamaan julkisuudessa olleeseen pienten omakotitalojen tonttikysyntään. Tonteilla on rakennusoikeutta päärakennuksille 150 kerrosneliömetriä tavannomaisen vähintään 200 neliömetrin sijaan.

Aiemmista hauista jääneet Hervantajärven, Multisillan ja Tohlopin tontit vuokrataan. Vuoreksen tontit myydään. Kalkun tontin voi ostaa tai vuokrata.

Nyt hakuun tulevien tonttien lisäksi kaupungilla on jatkuvassa haussa tontteja Kämmenniemessä.

Tontteja voi hakea sähköisesti kaupungin verkkosivujen kautta tai paperihakemuksella.

Tonttien saajat arvotaan 2 - 3 viikon kuluessa hakuajan päättymisen jälkeen. Tontin saaneille ja varasijoille päässeille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti.

Tarjoukset käsitellään mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen. Hyväksytyn tarjouksen jättäneille ilmoitetaan tarjouksen hyväksymisestä henkilökohtaisesti.


Lisätietoja

Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777

(Paikalla 2.5.jälkeen)
Tonttipäällikkö
Aila Taura
puhelin 050 351 8256


Teksti Anna-Leea Hyry