Siirry sisältöön

Vappu

Juhlitaan vappua yhdessä – etänä

Tänä vuonna juhlimme kevään karnevaalijuhlaa erittäin poikkeuksellisissa oloissa. Nautitaan kevään juhlasta ja vietetään vappua yhdessä mutta etänä.

Torit ovat kiinni

Perinteisiä vapputoreja ja karnevaalitavaran myyntiä ei järjestetä tänä vuonna - vain ilmapallojen myynti sallitaan. Koronaviruspandemiasta johtuvien varotoimenpiteiden vuoksi kaupunki pitää vappupäivänä suljettuna torit Hervannassa, Tammelassa, Laukontorilla ja Keskustorilla.

  • Tammelantori on normaalisti auki vappuaattona 30.4., mutta vappupäivänä 1.5. kiinni. Myös torin yksittäiset kahvilat ja grillivaunut ovat kiinni 1.5.
  • Laukontorin kausi alkaa vasta vapun jälkeen 2.5., eivätkä torin kahvilatkaan ole avoinna vappuna.
  • Hervannan tori on 1. 5. suljettu.

Nuorten vappua juhlitaan verkossa

Nuorisopalvelut tarjoaa vappuaattona 30.4. tekemistä ja kokemista. Aattona voi tehdä kädentaitojuttuja, paistaa munkkeja, pelailla ja jutella.

Vapun juhlinta alkaa kello 15 YouTubessa ja Instagramissa. Kello 19 lähtien Monitoimitalo 13:n Stagella tunnelmaa nostattavat DJ Icey-E sekä Järrä ja KoskelanJ. Vappu huipentuu kello 21 Instagram Liveen, jossa etäyhteyksien päästä lavalle nousee Kube. Bileisiin pääset mukaan Nuorten Tampere YouTubessa ja Instagramissa @nuortentampere.

Katso koko vappuohjelma:

Nauti Filharmonia vappukonsertista

Tampere Filharmonia lähettää vappukonsertin vappupäivänä 1.5. klo 15. Ohjelmassa mm. Astor Piazzollan, Burt Bacharachin, Richard Wagnerin, Nino Rotan ja Oskar Merikannon musikkia.

Kulttuuria ja liikuntaa digitaalisesti myös vappuna

Vappuna on lupa nauttia kulttuurista ja muista vapaa-ajanviettotavoista etänä! Tampereella on tarjolla mm. musiikkia, jumppavideoita, verkkomateriaaleja, suoria kulttuurilähetyksiä ja paljon muuta mielenkiintoista sisältöä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Nysse liikennöi supistetusti

Vappuaattona 30.4. Nyssen liikenteessä ovat käytössä arjen aikataulut. Yön lisävuoroja ei ajeta.

Sekä vappupäivänä 1.5. että lauantaina 2.5. liikennöidään sunnuntain aikatauluin. Linja 85 ei aja vuoroja Virrat - Ylöjärvi klo 16.15 eikä Ylöjärvi - Virrat klo 19.