Hae
Valikko
a a

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset

Julkaistu 3.11.2017 13.33

Aika: 6.12.2017 14.00 – 17.00
Paikka: Tampere-talon Sorsapuistosali

Tapahtumalaji: Lapset, Tanssi, Työpajat
Järjestäjä: Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut

Tampere-talo ja kulttuuripalvelut kutsuvat lapset ja perheet juhlistamaan 100-vuotiasta Suomea. Tapahtumassa voi ihastella tanssiesityksiä, tanssahdella itse ja osallistua taidepajoihin.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset
 

Tapahtuman avaa pormestari Lauri Lyly ja isäntäväkenä toimivat Lasten Parlamentin nuoret. Työpajoja pitävät Lastenkulttuurikeskus Rulla, Lasten Parlamentti ja Kulttuurikasvastusyksikkö Taite. Juhlissa mukana myös Muumimuseo, Juhlaprinsessa ja Taikurimarko. Musiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri, ja tanssiesityksiä ja tanssinopetusta antaa Tanssistudio Razzmatazzin oppilaat. Juontajana toimii Pikku Kakkosestakin tuttu Veera Degerholm, joka juontaa tapahtuman yhdessä Lasten Parlamentin nuorten kanssa. Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Kahviota pitävät nuorisopalveluiden Huippujengin nuoret ja lapset.

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle, erityisesti 4 - 12-vuotiaille ja on osa Suomi100-ohjelmistoa. Pukukoodi on juhlava, mutta lapsen omia näkemyksiä kunnioittava.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, Tampereen Lasten Parlamentti, Tampere-talo sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy!

Lisätietoja:
Koordinaattori
Niina Niiniluoto
puhelin +358503646134
sähköposti if.erepmat@otouliniiN.aniiN


Jaa: