Siirry sisältöön

Arki on ihanaa

Julkaistu 9.10.2020 13.40
Kaarilassa alkava syksy on otettu innolla vastaan. Kesäpäivät olivat kauniita ja lomalla oli mukavaa, mutta pitkän odottelun jälkeen työhön ja arkeen palaaminen oli ihan supermukavaa. Maskien käytöstä joukkoliikenteessä on tullut jo rutiinia. Yksi jos toinen laittaa maskin yhtä luontevasti kasvoille kuin takin päällensä. Tässä asiassa moni voisi ottaa mallia.
Asukkaat istuvat penkillä järven rannalla.
 

Kotona arjen peruspuuhat eli siivous- ja keittiötyöt, pyykkihuolto ja muut kodin askareet jatkuvat entiseen tapaan. Mutta mitä sitä kieltämään: kotona on kiva tehdä kotihommia vähän pienemmällä porukalla, kun muut ovat työssä. Saa vähän työrauhaa.

Asukas täyttää tiskikonetta.
Asukas vie pahveja keräykseen.
Asukas mankeloi lakanoita.

Kesän jäljiltä oli myös aika sulatella pakastimet. Kaikki kolme pakastinta sulateltiin ja laitettiin järjestykseen. Alakerran pikku pakkanen pääsi suihkuun. Vanhoista hilloista tehtiin suussa sulavia pullia.

Pakastin suihkussa.
Hillosilmäpullia.

Kuntoilusta pidetään syksylläkin huolta. Kaarilan väki otti osaa Nääsville ry:n ulkoilukilometrikampanjaan. Reitiksi mitattiin Vaakkolammin lenkki 2,3 km. Sitä on kierretty syyskuun alusta alkaen, ja parin viikon aikana kilometrejä on kertynyt yhteensä 126,5. Ja tämä on vasta alkua. Lenkkeily jatkuu kampanjan merkeissä lokakuun loppuun asti, varmasti sen jälkeenkin. Lenkkeily ei ole pelkkää puurtamista, vaan samalla voi istua ihastelemaan kotimaiseman kauneutta ja ihmetellä, mitä kaikkea kaunista matkan varrelta voi löytyä.

Ulkoilukilometrikampanjan mainos.

Kaarilan väki toivottaa kaikille ihanaa arkea. Toivotaan, että se saa jatkua.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat