Siirry sisältöön

Tervetuloa ihana syksy

Julkaistu 6.8.2021 14.39
Moro, Tervetuloa ihana syksy, joka on monella tapaa uudistumisen aikaa. Syksyn kunniaksi leipasimme porukalla Britakakun, jossa oli monta työvaihetta. Jännittävin osa oli tietenkin marengin teko, jonka piti pysyä kulhossa, kun kulho käännettiin ylösalaisin. Jes, mestarileipurit onnistuivat siinäkin. Koko kakkuhan meni kerralla syödessä, niin hyvää se oli. Nähtäväksi jää, mitä herkkuja loihdimme syksyn aikana.
Herkullisen näköinen Brita-kakku, joka on koristeltu pursotuksin ja mansikoilla sekä karkeilla.
 

Vanha jengimme on saanut yhden uuden vahvistuksen ja mielenkiinnolla odotamme uusia yhteisiä hetkiä, joita tulemme viettämään. Tutustumista aloittelimme jo keväällä, kun hän saapui tomerana aina maanantaisin Puuwillasta.

Iloista Pappilanpuiston väkeä pelaamassa Petangueta ulkona.

Aloittelemme elokuuta vielä kesätunnelmissa, johon kuuluu paljolti lenkkeilyä, terassilla oleilua, pelailua ja varmasti marjassakin käydään. Taidetalon pihalta löytyy punaviinimarja -ja karviaispuskia sekä omenapuita, joiden antimista olemme perinteisesti nauttineet.

Pappilanpuiston väki pelaamassa Petangueta ulkona. Pallo lentää ilmassa.

Pienimuotoiset Petangue-kisat olemme kerinneet pitämään omenapuiden katveessa. Kaikki osallistuivat kisaan innolla ja olivat voittajia. Taidettakin on tehty vapaalla tyylillä, joko värittäen värikynillä tai vesiväreillä. Taideteokset on ripustettu käytävän seinälle, jossa ne ilostuttavat ohikulkijoita. Olemme saaneet kiitosta palvelukeskuksen asiakkailta töistä, joita olemme laittaneet esille.

Pappilanpuistolaiset pelaamassa Petangueta ioisella mielellä.
Pappilanpuistolainen piirtämässä värikästä taideteosta paperille.

Yksi onnekas on jo päässyt läheiselle Nesteelle ostoksille. Matka taittui kävellen. Tarpominen otti koville näin kesän jälkeen, mutta siitä selvittiin taukoja pitämällä. Hymy oli herkässä, kun päästiin jäätelölle ja mukaan tarttui vielä karkkipussikin illaksi.

Iloinen Pappilanpuistolainen Nesteen huoltoaseman pihalla ulkopöydän ääressä.

Tulevaa suunniteltaessa esille nousi ainakin ratikan testaaminen. Bussi numero 16 liikennöi nyt täältä meiltä Hakametsään. Taysin kohdalla vaihdamme sitten ratikkaan. Keskustassa käymme piipahtamassa koronarajoitukset huomioiden.

Tämmöisiä tunnelmia meillä täällä Pappilanpuistossa kesän jälkeen!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat