Siirry sisältöön

Omaisten uudenvuoden juhlat Hälläpyörässä

Julkaistu 23.2.2018 12.43
Vuotta 2018 ollaan jo ehditty elää hyvän aikaa, mutta palataan vielä muisteleman viime vuoden viimeisiä päiviä Hälläpyöräkodissa!
Valokuva: pöytä notkui herkuista.

Hälläpyöräkodissa on ollut tapana pitää asukkaiden omaisille joulun tai uudenvuoden aikaan juhlat, missä omaiset ovat nähneet toisiaan ja saaneet keskustella henkilökunnan kanssa mieltä askarruttavista asioista. Näin myös viime vuonna järjestettiin Hälläpyörässä omaisten juhlat, tällä kertaa juhlat olivat 29.12., joten pirskeet kantoivat nimeä "omaisten uudenvuoden juhlat". Juhliin osallistui lähes kaikkien asukkaiden omaiset ja henkilökuntaa oli myös tavallista enemmän paikalla. Juhlassa kodin esimies piti puheen, asukkaat ja henkilökunta esittelivät itsensä, mutta suurin osa juhla-ajasta kului vapaaseen seurusteluun ja keskusteluun.

Juhla kun sattui olemaan mukavasti joulun ja uudenvuoden välissä, päästiin tilannetta hyödyntämään tarjottavien osalta. Tarjolla oli jouluisia herkkuja kuten suklaata ja joulutorttuja, mutta myös uuden vuoden perinteisiä ruokia, esimerkiksi nakkeja, perunasalaattia ja tietenkin boolia!

Valokuva: Tämä henkilö valitsi boolin.
Valokuva: tarjolla oli muun muassa kahvia ja boolia.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat