Siirry sisältöön

Talviterveiset Nuutisaran toimintakeskuksesta

Julkaistu 31.1.2019 13.02
Työt ovat lähteneet joululoman jälkeen hienosti käyntiin. Kaunis talvisää on mahdollistanut ulkoilusta nauttimisen kävelylenkkien ja mäenlaskun muodossa.
Valokuva: ryhmäkuva Pirkkahallilta.
 

Nuutisaran jumpparyhmä teki retken lähiseudun hyväksi havaittuun pulkkamäkeen. Siellä mäenlaskijat saivat iloita vauhdin hurmasta ja aurinkoisesta ilmasta. Pulkkamäkeen lähdetään tänä talvena varmasti vielä uudelleen!

Valokuva: pulkkamäessä.
Valokuva: toinen kuva pulkkamäestä.

Lumilapiot ja lumikolat ovat olleet ahkerassa käytössä runsaiden lumisateiden vuoksi. Isossa pihassa nimittäin riittää lumitöitä myös innokkaille asiakkaille. Ulkotöissä poskille saa kauniin punaisen värin.

Valokuva: innokas lumilapion heiluttaja.

Nuutisaran toimintakeskuksen sählyryhmä teki retken Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle pelaamaan sählyä isolle kentälle. Reippaat urheilijat saivat retkipäivänä oikein kunnolla liikuntaa kävellessään keskukselle ja takaisin sählytreenien lisäksi. Retken jälkeen lounas maistui ryhmäläisille erityisen hyvin.

Valokuva: sählyporukka pelin tiimellyksessä.

Ulkoillessa kylmällä talvikelillä on tärkeää muistaa lämpimät ulkoiluvaatteet. Nuutinkulmassa Unto Ulkoilija muistuttaa siitä, millainen on hyvä säänmukainen pukeutuminen. Untolla on useita irrotettavia vaatekokonaisuuksia, jotka vaihdetaan sään mukaisiksi yhdessä asiakkaiden kanssa heijastimia unohtamatta.

Valokuva: Unto Ulkoilija.

Nuutisaran toimintakeskuksen väki toivottaa kaikille mukavaa alkanutta vuotta 2019!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat