Siirry sisältöön

Hiedanrannan ”kiertotalous, kestävyys, älykkyys” -yritysten verkottumisaamukahvit

Julkaistu 28.10.2019 11.16

Hiedanrannassa järjestetään yrityksille verkottumisaamukahvit 6.11. ja 4.12.2019 Jukolan innovaatiotilassa. Kuukausittaisten yritysaamukahvien järjestäminen aloitettiin tänä syksynä. Kahvikuppien ääreen on kokoontunut kahdessa tapaamisessa muutamia yrityksiä ja uudet osallistujat ovat tervetulleita.

 

Loppuvuoden kahteen verkottumisaamuun toivotaan mukaan lisää Hiedanrantaan sijoittuneita ja Hiedanrannan kehityksessä tiiviisti mukana olevia “kiertotalous, kestävyys ja älykkyys" -toimialojen yrityksiä. Tapaamisia isännöi BusinessTampere ja ne ovat ilmaisia.

Toiminnan tarkoituksena on tarjota yrityksille matalalla kynnyksellä mahdollisuus verkottua keskenään ja vaihtaa ajatuksia, sekä saada tietoa yrityksiä koskevista ajankohtaisista kiinnostavista aiheista. Toive tapaamisille on noussut Hiedanrannan yritystoimijoilta.

- Ensimmäisissä verkottumistapaamisissa yritykset keskustelivat muun muassa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä kysymyksistä. Seuraavan tapaamisen esittelyt liittyvätkin yrityksille tarjolla oleviin liiketoiminnan kehittämisen ja rahoitusneuvonnan palveluihin, kertoo projektipäällikkö Tiina Sahakari Hiedanrannan kehitysohjelmasta.

Jos kiinnostuit osallistumisesta loppuvuoden yritystapaamisiin, niin laita viestiä Tiina Sahakarille ([email protected]).

Jukolan innovaatiotila

Hiedanrannan Jukolaan avautui elokuussa kaupunginosan historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta esittelevä vierailutila, jossa on näyttely ja kokoustilaa. Keltainen puurakennus on alueen ensimmäinen kunnostettu rakennus. Yksityishenkilöt voivat tulla tutustumaan rakennukseen ja Hiedanranta-näyttelyyn kaikille avoimina vierailuaikoina. Puolestaan kaikenlaiset ryhmät, kuten yritykset, yhdistykset, koulut ja kaupungit voivat varata maksuttomia omatoimisia vierailuja näyttelyyn arkipäiville.

Lisätietoja Jukolasta: https://www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentamishankkeet/innovaatioiden-hiedanranta/osallistu-innovointiin/vieraile-ja-viihdy.html

Yritysten verkottumisaamukahvit Hiedanrannassa

Aika: 6.11. ja 4.12. klo 10-12

Tapahtumapaikka: Hiedanranta, Jukolan innovaatiotila

Osoite: Tehdaskartanonkatu 36, 33400 Tampere

Järjestäjät: BusinessTampere ja Tampereen kaupunki


Teksti Tiina Sahakari, Eija Jokinen

Kuvat Aliisa Piirla