Siirry sisältöön

Lavakarismaa

Nelosluokkalaiset tutustuvat kevätlukukaudella 2022 sirkuksen monipuoliseen maailmaan itse kokeillen ja katsojana eläytyen. Pääkäsitteitä ovat sirkustaide, sirkusvälineet ja sirkuslajit.

Ilmoittautuminen tähän kokonaisuuteen on päättynyt.

Sirkus

Kokonaisuuden ohjelma:

Lapsia sirkustyöpajassa

Sirkustyöpaja Sorin Sirkuksella

Mikä on rola-bola? Kuinka sujuu nuorallakävely ja trapetsitaiteilu?

Lavakarismaa! -sirkustyöpajoissa kokeillaan omia taitoja eri sirkusvälineillä ja tutustutaan sirkuksen maailmaan sekä katsojan että tekijän roolissa. Pajan aikana oppilaat tutustuvat monipuolisesti sirkuksen eri välineisiin ja sanastoon. Työpajaan kannattaa varautua mukavin, liikuntaan sopivin vaattein ja mukaan voi ottaa vesipullon.

Ajankohta: kevät 2022, viikot 10-19.

Kesto: 60 min.

Paikka: Sorin Sirkus, Ahlmanintie 63

Ohjaus: Sorin Sirkuksen ohjaajat

Ajatteluläksy

Toimitamme opettajalle ajatteluläksyn, jonka avulla kokonaisuuden osa-alueet voi sitoa toisiinsa ja pidettyä lasten mielissä. Läksy vahvistaa oppilaan ajattelua ja oppimaan oppimista. Ajatteluläksy voi olla paperille painettu tai sähköisessä muodossa.

Sirkusesitys

16 keilaa, seitsemän metriä teräsvaijeria, 20 metriä kangasta; hyppy, heitto, koppi, kierre! Mitä kaikkea syntyy, kun yhdistetään parikymmentä nuorta sirkustaiteilijaa, kasa sirkusvälineitä ja aimo annos taitoa ja intoa? Luvassa on huikeaa taituruutta, hauskoja hetkiä ja sirkuksen taikaa, kun maneesin valtaa Sorin Sirkus Show.

Ajankohta: ma 30.5. ja ti 31.5. klo 10 ja klo 12

Kesto: 60 min.

Paikka: Sorin Sirkus, Ahlmanintie 63

Toteutus: Sorin Sirkus


Lisätietoja

ma. Museolehtori
Kirsi Karvonen
puhelin 040 173 3911
sähköposti [email protected]

Yhteistyössä

Tampereen kaupunki