Siirry sisältöön

Opiskeluterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollon palvelut kesän aikana

Opiskeluterveydenhuolto palvelee supistetusti 29.6. - 31.7. Tuona aikana hoidetaan vain välttämättömät asiat. Yhteydenotot puhelimitse: 040 806 2454, ma - pe klo 9 - 12. Sähköiset palvelut (chat, Omaolo, sähköinen yhteydenottolomake) eivät ole käytössä. Maanantaista 3.8. lähtien toiminta jatkuu normaalina, poikkeuksena Tullinkulman ajanvaraus- ja puhelinneuvonta maanantaina vielä supistetusti klo 10-14.
Verkkoajanvaraus ei ole toistaiseksi käytössä - poikkeuksena rokotusajat, joita voi varata verkon kautta 3.8. alkaen.


Koronavirusaikanakin palvelemme niin normaalisti kuin mahdollista. Jos tarvitset tukea jaksamiseen, älä jää hankalien ajatusten kanssa yksin, vaan ota yhteyttä.


Tiedote opiskeluterveydenhuollon asiakkaille 23.6. (pdf)


Tampereen kaupungin ohjeet liittyen koronavirukseen: www.tampere.fi/koronavirus

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Opiskeluterveydenhuollon palveluja on tarjolla useassa toimipisteessä. Keskitetty Tullinkulman toimipiste palvelee suurinta osaa opiskelijoista ja toimii ajanvarauksella. Etätoimipisteitä on lukioilla, Tredussa Hepolamminkadulla ja Santalahdentiellä, Takk Nirvan toimipisteessä sekä Poliisiammattikorkeakoululla.

Koronavirus

Chat

Chat-palvelu on avoinna ma - to klo 8.15 - 14, pe 8.15-13. Saat opastusta ja yleistä neuvontaa chatin kautta. Chatissa ei voi tehdä ajanvarauksia eikä perua aikoja. Toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu. Kysymyksiin pyritään vastaamaan nopeasti, mutta ajoittaisen työn ruuhkautumisen vuoksi vastaaminen voi viivästyä.

Katso myös

Instagram
Jätä kehitysideasi tai parannusehdotuksesi opiskeluterveydenhuollon palveluista ja verkkosivuista.

Omaolo

Omaolo-oirearvioiden avulla saat selville, vaativatko oireesi hoitoa.

Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/opiskeluterveys, www.tampere.fi/opiskelijaterveys ja www.tampere.fi/opiskeluterveydenhuolto