Siirry sisältöön

Opiskeluterveydenhuolto

Huomioitavaa koronaepidemian aikana

Opiskeluterveydenhuollon palvelut toimivat oppilaitoksilla ja Tullinkulmassa niin normaaleina kuin mahdollista. Jos tarvitset vastaanotto- tai terveystarkastusaikaa tai haluat keskustella, ota yhteyttä oppilaitoksesi tai tiimisi terveydenhoitajaan puhelimitse. Myös, jos sinulla on hengitystieoireita tai epäilet koronavirustartuntaa, ota yhteyttä opiskeluterveydenhuoltoon puhelimitse. Opiskeluterveydenhuollon ollessa suljettu ota yhteys terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 03 5657 0023 (joka päivä klo 7 - 22). Lisätietoja Tampereen kaupungin ohjeista liittyen koronavirukseen: www.tampere.fi/koronavirus


Chat palvelee yleisluontoisissa kysymyksissä. Verkkoajanvaraus ei ole toistaiseksi käytössä - poikkeuksena rokotusajat, joita voi varata verkon kautta. Avovastaanotot oppilaitoksilla on suljettu toistaiseksi ja korvattu puhelinajalla.


Vastaanotolle ei saa tulla, jos on hengitystieinfektion oireita, on tullut ulkomaanmatkalta kahden viikon sisällä tai on määrätty eristykseen tai karanteeniin. Rajoitus ulkomaanmatkoilta palattaessa ei koske niitä maita, joihin ei kohdistu paluuhetkellä valtioneuvoston voimassa olevaa linjausta rajavalvonnasta ja Ulkoinen linkkimatkustusrajoituksista . Jos vastaanotolle tulo estyy, ota yhteyttä terveydenhoitajaan puhelimitse. Käyntejä voidaan pitää osin etävastaanottona. Lääkärin etävastaanotto on sairausasioissa maksullinen täysi-ikäisiltä opiskelijoilta, jos se korvaa vastaanottokäynnin.


Jos tarvitset tukea jaksamiseen, älä jää hankalien ajatusten kanssa yksin, vaan ota yhteyttä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Opiskeluterveydenhuollon palveluja on tarjolla useassa toimipisteessä. Keskitetty Tullinkulman toimipiste palvelee suurinta osaa opiskelijoista ja toimii ajanvarauksella. Etätoimipisteitä on lukioilla, Tredussa Hepolamminkadulla ja Santalahdentiellä, Takk Nirvan toimipisteessä sekä Poliisiammattikorkeakoululla.

Koronavirus

Chat

Chat-palvelu on avoinna ma - to klo 8.15 - 14, pe 8.15-13. Saat opastusta ja yleistä neuvontaa chatin kautta. Chatissa ei voi tehdä ajanvarauksia eikä perua aikoja. Toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu. Kysymyksiin pyritään vastaamaan nopeasti, mutta ajoittaisen työn ruuhkautumisen vuoksi vastaaminen voi viivästyä.

Katso myös

Instagram
Jätä kehitysideasi tai parannusehdotuksesi opiskeluterveydenhuollon palveluista ja verkkosivuista.

Omaolo

Omaolo-oirearvioiden avulla saat selville, vaativatko oireesi hoitoa.

Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/opiskeluterveys, www.tampere.fi/opiskelijaterveys ja www.tampere.fi/opiskeluterveydenhuolto