Siirry sisältöön

Opiskeluterveydenhuolto

Koronavirustilanne

Opiskeluterveydenhuolto pyrkii palvelemaan mahdollisimman normaalisti oppilaitoksilla ja keskitetyssä toimipisteessä Tullinkulmassa. Hoidon tarpeen arviot tehdään puhelimitse. Avovastaanotot oppilaitoksilla on suljettu ja muutettu puhelinajaksi. Uusia terveystarkastusaikoja ei pääsääntöisesti anneta, mutta jo sovitut ajat ovat voimassa. Rokotukset toteutetaan kevätkaudella ajanvarauksella.


Verkkoajanvaraus ei ole toistaiseksi käytössä. Jos tarvitset tapaamis- tai keskusteluaikaa, ota yhteyttä oppilaitoksesi tai tiimisi terveydenhoitajaan puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.


Vastaanotolle ei saa tulla, jos on hengitystieinfektion oireita, on tullut ulkomaanmatkalta kahden viikon sisällä tai on määrätty eristykseen tai karanteeniin. Jos joudut perumaan ajan, tee se hyvissä ajoin puhelimitse.


Tiedote opiskeluterveydenhuollon asiakkaille (pdf)


Seuraa tämän sivun NYT-palstaa: uutisoimme siinä ajankohtaisista asioista!


***
Tukea jaksamiseen:
Koronaepidemiatilanne rajoituksineen saattaa aiheuttaa ahdistusta, pelkoja, yksinäisyyttä, ulkopuolisuuden tunnetta, erilaisia ristiriitoja. Älä jää hankalien ajatusten kanssa yksin, vaan ota yhteyttä. Opiskeluterveydenhuollosta voit saada keskustelutukea vaihtoehtoisia kanavia käyttäen: vastaanotto, puhelu tai videoyhteys. Soita omaan tiiminumeroosi tai toimipisteeseesi tai lähestyä sähköisellä yhteydenottolomakkeella: Opiskeluterveydenhuollon yhteystiedot


Stressistä ja stressinhallinnasta pandemian keskellä (pdf)Psykologit Aaro Kujanen ja Johanna Hämäläinen

Sekasin-chatissä voit keskustella mieltäsi askarruttavasta aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti: Ulkoinen linkkiSekaisin

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Opiskeluterveydenhuollon palveluja on tarjolla useassa toimipisteessä. Keskitetty Tullinkulman toimipiste palvelee suurinta osaa opiskelijoista ja toimii ajanvarauksella. Etätoimipisteitä on lukioilla, Tredussa Hepolamminkadulla ja Santalahdentiellä, Takk Nirvan toimipisteessä sekä Poliisiammattikorkeakoululla.

Koronavirus

Chat

Chat-palvelu on avoinna ma - to klo 8.15 - 14, pe 8.15-13. Saat opastusta ja yleistä neuvontaa chatin kautta. Chatissa ei voi tehdä ajanvarauksia eikä perua aikoja. Toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu. Kysymyksiin pyritään vastaamaan nopeasti, mutta ajoittaisen työn ruuhkautumisen vuoksi vastaaminen voi viivästyä.

Katso myös

Instagram
Jätä kehitysideasi tai parannusehdotuksesi opiskeluterveydenhuollon palveluista ja verkkosivuista.

Omaolo

Omaolo-oirearvioiden avulla saat selville, vaativatko oireesi hoitoa.

Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/opiskeluterveys, www.tampere.fi/opiskelijaterveys ja www.tampere.fi/opiskeluterveydenhuolto