Siirry sisältöön

Harrasta

Tampereella on tarjolla monenlaista maksutonta matalankynnyksen harrastutoimintaa. Löydä juuri sinulle sopiva ryhmä ja hyppää mukaan!


Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13 tarjoaa monenlaista tekemistä tanssista musiikkiin ja kädentaitoihin. Tutustu Monitoimitalo 13:een ja sen harrastusryhmiin ja löydä talon tarjonnasta oma juttusi.

Ulkoinen linkkiNuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13

Nuorten treenit

Haluaisitko testata jotain uutta lajia? Tai vain lähteä liikkeelle ilman paineita? Maksuttomat Nuorten treenit tarjoaa laajan valikoiman erilasiia treenjä 16-29-vuotiaille.

Lupa liikkua ja harrastaa

Lupa liikkua ja harrastaa on Tampereen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sekä perusopetuksen järjestämää toimintaa, jonka tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia aina päiväkodista perusopetuksen loppuun asti. Lupa liikkua ja harrastaa ryhmiä löytyy ala- ja yläkoululaisille.

Harrastava Tampere

Harrastus hukassa? Mitä Tampereella voi tehdä? Onko sinulla idea harrastamiseen liittyen, mutta et tiedä miten ja missä sen voisi toteuttaa? Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden uusi palvelu "Harrastava Tampere" auttaa sinua näissä kysymyksissä. Palvelu on tarkoitettu lapsille, nuorille ja perheille.