Siirry sisältöön

Diginuorisotyö

Nuorten Tampereen Discord

Nuorten Tampereen Discord-serveri on kuin digitaalinen nuorisotila. Discordiin voi tulla viettämään aikaa, pelaamaan, juttelemaan tai vainvaikka seurailemaan meininkiä.

Osallistuvan budjetoinnin rahoituksen avulla olemme saaneet kolme uutta työntekijää, kaksi nuoriso-ohjaajaa sekä lähihoitajan nuorten mielenterveystyö-painotuksella. Uusien työntekijöiden avulla pystymme tarjoamaan laajemmin nuorille keskusteluapua sekä palveluihin ohjaamista etenkin mielenterveyteen ja stressinhallintaan liittyen, mutta myös leppoisan ja turvallisen tilan jossa nuoret saavat tavata digitaalisesti toisiaan ja keskustella nuorten elämään liittyvistä aihesta laajasti pelailun ja muun mukavan tekemisen ohella.

Toiminta jatkuu koronasta riippumatta läpi kesän ja syksyn, ollen auki jokainen arkipäivä. Koulujen lukuvuoden aikana serveri on auki klo 15-21 ja kesällä siirrymme kesäaukioloaikoihin 12-18.

Ulkoinen linkkiNuorten Tampereen Discord-serverille

E-urheilu

Nuorisopalvelujen e-urheilutoiminnan kautta voit kokeilla kilpapelaamista harrastuksena, tehdä itselle treeniohjelma valmentajan avustuksella, saada valmentajan tukea pelitaitojen kehittämiseen sekä löytää muita saman henkisiä pelikavereita. Treeneissä käydään läpi mm. kommunikaatiotaitojen kehittämistä, elämänhallintataitojen vahvistamista sekä peleihin liittyviä rooleja ja strategioita. Treeneissä on myös liikuntaa, joka vahvistaa ja ylläpitää pelaajien peruskuntoa.

Nuorisopalveluiden joukkueet kilpailevat pääasiassa Pirkanmaalla, mutta jos sinulta löytyy taitoa ja intoa, voit käyttää toimintaa ponnahduslautana kansainväliseen kilpailemiseen esimerkiksi hakeutumalla jatkossa urheiluseurojen joukkueisiin

Lisätietoja:
Ulkoinen linkkiPelifarmi

(poissa kesän 2021)
Koordinaattori
Janne Kaakinen
puhelin 040 707 1658
sähköposti [email protected]

Discord
Lähihoitaja
Anniina Jokinen
sähköposti [email protected]

Discord
Nuoriso-ohjaaja
Sonja Vannas
sähköposti [email protected]

Discord
Nuoriso-ohjaaja
Antti Nyman
sähköposti [email protected]